TV BITS

Love Island: Η απόφαση του Αλέξανδρου δημιούργησε το πρώτο... ειδύλλιο!

Το βράδυ της Παρασκευής είδαμε το δεύτερο επεισόδιο του ριάλιτι αγάπης Love Island και είδαμε πως η βίλα των Islanders πήρε "φωτιά" μόλις από την δεύτερη μέρα.

Ο Αλέξανδρος φρόντισε να ταράξει τα νερά του παιχνίδιου με την επιλογή του, η οποία είχε ως αποτέλεσμα αλυσιδοτές αντιδράσεις με θύτη και... θύμα.

Η βίλα των Islanders πήρε "φωτιά" μόλις από την δεύτερη μέρα. Το πρώινο ξύπνημα έφερε και τις πρώτες αντιδράσεις των παικτών, καθώς τα αγορία προσπαθούσαν έμμεσα να αποσπάσουν τις πρώτες εντυπώσεις του single Αλέξανδρου για τα κορίτσια, δίχως όμως αποτέλεσμα.

Οι συμμετέχοντες φρόντισαν να έρθουν πιο κοντά μέσω της γυμναστικής, την ώρα που η Χριστίνα έκανε μια ιδιαίτερη συνεδρία γιόγκα στα αγόρια που... προσπαθούσαν να ακολουθήσουν τις συμβουλές της.

Η πρώτη δοκιμάσια του παιχνιδιού αποδείχθηκε γλυκιά, καθώς τα πέντε ζευγάρια θα έπρεπε να συνεργαστούν για να φτιάξουν από μια τούρτα, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα αρκετά ευτράπελα, παρότι πολλοί μπήκαν από νωρίς στο... νόημα.

Ο Αλέξανδρος ανέδειξε το νικητήριο ζευγάρι, με τους Κλαούντια και Βασίλη να απολάμβανουν τους γλυκούς κόπους των προσπαθειών τους, προτού καταλήξουν με την σειρά τους να συζητούν για τη τελευταία προσθήκη στη βίλα.

Τα περιβόητα ραντεβού των κοριτσιών με τον Αλεξάνδρο προγραμματίστηκαν με τις... υποψήφιες να δείχνουν ιδιαίτερη θέρμη για να γνωρίσουν το νέο παίκτη, παρότι κάποιες έδειξαν σαφέστατα μεγαλύτερο ενθουσιασμό.

Στην πράξη βέβαια, τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Κάτω από τα έντονα βλέμματα των ανδρών, τα ραντεβού του Αλέξανδρου με τις κοπέλες δεν ήταν και τα πιο ταιριαστά, καθώς η συμπεριφορά του single παίκτη παραξένεψε τις περισσότερες κοπέλες. 

Παρόλα αυτά, πολλά από τα αγοριά έδειξαν... ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ραντεβού των κοριτσιών, με μοναδική εξαίρεση τον Γιώργο Κ., που κατάφερε να το κρύψει χάρη στην υποτιμημένη υποκριτική του τέχνη.

Για κακή του τύχη όμως, η απόφαση του Αλέξανδρου τον έφερε σε ιδιαίτερα άβολη θέση, έστω κι έμμεσα. Αυτό γιατί ο Αλέξανδρος "έκλεψε" την Χριστίνα, μέχρι πρότινος αμόρε του Γιώργου Γ., ο οποίος όμως είχε βάλει εξ αρχής στόχο την αγαπημένη του έτερου Γιώργου, Αναστασία!

Το ειδύλλιο ανάμεσα στους συνονόματους ξετυλίχθηκε πολύ γρήγορα, καθώς οι κινήσεις του ενός εκνεύρισαν τον άλλον, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις του.

Η καρδιά βέβαια της Αναστασίας φαίνεται πως γέρνει σε μια πλευρά, καθώς την πρώτη φορά που μοιράστηκε λίγες στιγμές με τον Γιώργο Γ., ξεδίπλωσε τις σκέψεις της, σε βαθμό που βούρκωσε μπροστά του.

 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!