TV BITS

The Voice of Greece: Πρεμιέρα αύριο Κυριακή 2/10 στο ΣΙΓΜΑ

Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς λένε «ΣΕ ΘΕΛΩ» τότε ξεκινά το μεγαλύτερο talent show παγκοσμίως, στο ΣΙΓΜΑ!  Το The Voice of Greece  επιστρέφει για 7η σεζόν  και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η  επόμενη Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει! Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00 θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Το The Voice of Greece γύρισε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα και ύστερα από 6 επιτυχημένες σεζόν υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψεις!

 

Οι 4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής παίρνουν τη θέση τους στην καρέκλα του coach!  Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους!

 

Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή.

Ξεχωριστό παλμό στο show δίνει η live παρουσία κοινού στο πλατό ύστερα από δύο χρόνια! Πόσο θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους;

Το The Voice of Greece επιστρέφει στο ΣΙΓΜΑ με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21:00.  

 

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το πρώτο block της χρονιάς όπως προβλήθηκαν από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»:

 

THE VOICE OF GREECE VII

IT’S OUR LUCKY 7!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!