TV BITS

Love Island: Δείτε ποια είναι τα πρώτα ζευγάρια στο νέο ριάλιτι

Στην πρεμιέρα του Love Island γνωρίσαμε τους νέους παίκτες και αμέσως είδαμε να σχηματίζονται και τα πρώτα ζευγάρια, αν και δεν έλειψαν οι ανατροπές που είναι βέβαιο πως θα συνεχιστούν.


Στόχος του ριάλιτι που εξελίσσεται στην Τενερίφη με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι οι παίκτες να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο. Οι παίκτες έχουν έρθει ήδη κοντά, προσπαθώντας να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον. Ωστόσο, είναι ακόμα πολύ νωρίς για τους... μεγάλους έρωτες του παιχνιδιού, συνεπώς τα πάντα μπορούν να ανατραπούν.

Πρώτες έκαναν την είσοδό τους στο σπίτι του Love Island οι πέντε παίκτριες που εξέφρασαν και τις προτιμήσεις τους στους... άντρες, ενώ στην πορεία το ίδιο έκαναν και τα αγόρια, αν και εμφανίστηκε και ένας παίκτης - έκπληξη!

Η Αναστασία που έκανε ποδαρικό στο Love Island θέλει τον άνδρα ψηλό για να μπορεί να φορά τακούνια, ενώ η Νίκη τον θέλει «γορίλα».


 

Η Κλαούντια λατρεύει τους γονείς της και το μόνο σίγουρο είναι ότι υπολογίζει την γνώμη της μητέρας της. Άλλωστε χώρισε με το πρώην αγόρι της γιατί δεν τον συμπαθούσε η μαμά της.

Η Χριστίνα την επικεντρώνεται στην ενέργεια που θα έχει το αντίθετο φύλο και η θεσσαλονικιά Μαρία δεν δέχεται την απόρριψη.

 

Από την άλλη πλευρά, ο Θοδωρής βάζει 10 στην εξωτερική του εμφάνιση και θεωρεί πως έχει μεγάλη πέραση στις γυναίκες.

Ο Γιώργος Γεωργίου είναι παιχνιδιάρης, ενώ ο Βασίλης Ντάφος έχει συνηθίσει να τον κυνηγούν οι γυναίκες

.
Ο Αλέξανδρος Λουσάι μπήκε στο παιχνίδι έτοιμος για όλα και δήλωσε ότι θα φλερτάρει σε κάθε σημείο της βίλας.

Ο Γιώργος Κόρκας πρότεινε στην Ηλιάνα βόλτα με άμαξα .

 

Τέλος ο παίκτης έκπληξη Αλέξανδρος Κώτσης εντυπωσίασε όλα τα κορίτσια κατά την είσοδο του και έχει 24 ώρες να αποφασίσει ποια θα είναι το ταίρι του.


Και ήδη από το πρώτο επεισόδιο είδαμε να σχηματίζονται τα πρώτα ζευγάρια.



Το πρώτο ζευγάρι του «Love Island» ήταν η Μαρία Αστόγλου με τον Θοδωρή Κοντολέων



Ο Βασίλης Ντάφος διάλεξε την Κλαούντια Πένκα


Ο Γιώργος Γεωργίου προτίμησε την Αναστασία Σιδηρόπουλου 



Ο Γιώργος Κόρκας όμως είχε την επιλογή να διαλέξει όποια κοπέλα ήθελε από τις 5 και «έκλεψε» την Αναστασία, εκείνη όμως επέμενε για τον Γιώργο Γεωργίου



Ο Αλέξανδρος Λουσάι επέλεξε τη Νίκη Ηλιοπούλου



Ο Γιώργος Γεωργίου κατέληξε με τη Χριστίνα Μητσάκου



Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο ριάλιτι, όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές, καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!