TV BITS

Love Island: Είδαμε πλάνα από τη βίλα όπου θα μένουν οι παίκτες [βίντεο]

Λίγες μόνο μέρες απομένουν μέχρι την πρεμιέρα του νέου ριάλιτι αγάπης Love Island, που θα προβάλλεται από το ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και το ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και σήμερα μάθαμε πότε ξεκινά το σόου που θα παρουσιάζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και είδαμε και πλάνα από τη βίλα των παικτών στην Τενερίφη! 

Τις αποκαλύψεις έκανε σήμερα η εκπομπή Πρωινό Μας, με τη Φαίη Σκορδά, που παρουσίασε αποκλειστικά πλάνα από το σπίτι, που βρίσκεται στην εξωτική Τενερίφη των Κανάριων Νήσων.


Στην ίδια εκπομπή, μάθαμε πως οι παίκτες του ριάλιτι αγάπης και η παρουσιάστρια βρίσκονται ήδη όλοι στην Τενερίφη και πως τα ονόματά τους θα αποκαλυφθούν αποκλειστικά από την εκπομπή της Σκορδά το πρωί της ερχόμενης Δευτέρας.


Μια μέρα μετά, δηλαδή την Τρίτη 27/9 θα γίνει η τηλεοπτική πρεμιέρα, ενώ μάθαμε πως το συγκεκριμένο ριάλιτι θα μεταδίδεται όπως και το Survivor, δηλαδή κάθε τα γυρίσματα θα έχουν γίνει μόλις λίγες μέρες πριν την τηλεοπτική προβολή τους.


Μπορείτε να δείτε εδώ όλο το σχετικό βίντεο  ή να παρακολουθήσετε τη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά, που θα προβληθεί στο ΣΙΓΜΑ στις 15:10

Το σπίτι του Love Island

Η εντυπωσιακή βίλα των 1200 τ.μ. διαθέτει δύο ορόφους και δύο μεγάλους κήπους με θέα στον Ατλαντικό ωκεανό, που σου κόβει την ανάσα! Τα δωμάτια και ο περιβάλλοντας χώρος έχουν διαμορφωθεί για να υποδεχτούν τους Islanders σε ένα μαγικό ταξίδι με προορισμό τον έρωτα. 

Η μοντέρνας αρχιτεκτονικής πολυτελέστατη βίλα έχει αποκτήσει μία pop αισθητική με χρώματα neon. Η open air διάταξη  δένει αρμονικά την εξωτική  βλάστησης των εξωτερικών χώρων με τους εσωτερικούς. Τα πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια αλλά και η prive σουίτα δημιουργούν μία cozy ατμόσφαιρα. 

Στον κήπο η πισίνα με τις ξαπλώστρες προσκαλεί τους islanders σε ατέλειωτα παιχνίδια με το νερό και τον ήλιο. 

Στον επίγειο παράδεισο της Τενερίφης είναι όλα έτοιμα και περιμένουν τους Islanders, μήπως μπήκες και εσύ στον πειρασμό για ένα ταξίδι στα Κανάρια;   

 

 


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!