TV BITS

Είδαμε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι Love Island

Πρόσφατα ανακοινώθηκε πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θα είναι η παρουσιάστρια του ριάλιτι αγάπης Love Island που θα προβληθεί για πρώτη φορά στην ελληνική tv την προσεχή σεζόν και ήδη είδαμε το μοντέλο να πρωταγωνιστεί στο νέο τρέιλερ του ριάλιτι.

Το LOVE ISLAND, που έχει αγαπηθεί σε 23 χώρες κερδίζοντας δισεκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως, έρχεται σαν ένα μεγάλο καλοκαιρινό πάρτι στην καρδιά του χειμώνα και έχει έναν και μοναδικό στόχο: την αγάπη!Φρέσκο, νεανικό και ρομαντικό το «Love Island» θα μας συστήσει ξεχωριστές προσωπικότητες που θα ταξιδέψουν στην εξωτική Τενερίφη, με μοναδικό στόχο να ζήσουν τον απόλυτο έρωτα και να κερδίσουν το μεγάλο έπαθλο, με φόντο ένα ειδυλλιακό περιβάλλον.

Το φλερτ είναι ο πρωταγωνιστής στο «Love Island», όμως ξεχωριστό ρόλο έχουν και οι τηλεθεατές καθώς μέσω ενός ειδικού app, όχι μόνο θα βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τη βίλα στην οποία θα συγκατοικούν οι παίκτες απομονωμένοι, αλλά θα ορίζουν και τις εξελίξεις στο παιχνίδι!

Η εκθαμβωτική Ηλιάνα Παπαγεωργίου μας ξεναγεί στον συναρπαστικό κόσμο του «Love Island»! Η love guard του παιχνιδιού δε «μασάει» τα λόγια της, υποκλίνεται μόνο μπροστά στην αληθινή αγάπη!

Δείτε το νέο τρέιλερ και την καυτή εμφάνιση της παρουσιάστριας στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!