TV BITS

Love It: Οι Σπύρος και Βρισηίδα μίλησαν για όλους και για όλα [βίντεο]

Οι Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου, το ζευγάρι που βρήκε τον έρωτα στο φετινό Survivor, εμφανίστηκαν μαζί στο Love It και παραχώρησαν την πρώτη κοινή εφ΄όλης της ύλης τηλεοπτική συνέντευξή τους.

Φυσικά ο φαρμακοποιός και το μοντέλο δέχτηκαν αναρίθμητες ερωτήσεις για το δεσμό τους και τον έρωτά τους μέσα και εκτός ριάλιτι.

«Όταν πήγα να την επισκεφτώ στη Θεσσαλονίκη, πηγαίνω στο αεροδρόμιο, μπαίνω στο αεροπλάνο και (με ρωτούν) “α, πας να δεις το κορίτσι;” “να περάσετε ωραία” ,“σας εύχομαι τα καλύτερα”. Όλος ο κόσμος ήξερε που πάω.

Γυρνώντας από τη Θεσσαλονίκη μου λέγαν “περάσατε καλά;”», περιέγραψε ο τέως παίκτης του «Survivor» ο οποίος παρατήρησε έκπληκτος: «Πρώτη φορά βγαίνω ραντεβού και το ξέρουν οι πάντες».

Κι εξήγησε τους λόγους που ανακοίνωσε την επίσκεψη της Βρισηίδας στο φαρμακείο του στα social media. «Παρεξηγηθήκαμε αρκετά γιατί έρχονταν πολλά κοριτσάκια και με ρωτούσαν για την Βρισηίδα. Πάρα πολλές οικογένειες έρχονταν με τα παιδάκια, έχει απίστευτους fans μικρούς. Δημοσίευσα στο προφίλ μου ότι η Βρισηίδα θα έρθει αύριο στο φαρμακείο και μετά παρεξηγήθηκε όλο αυτό ότι την έφερα να της δείξω τη δουλειά μου. Αλλά στην ουσία ήταν ένα ραντεβού με τους fans της Βρισηίδας».

Όμως αυτό που τον πειράζει πραγματικά είναι άλλο: «Μας στεναχώρησε ότι αυτή τη σχέση δεν την πίστεψαν. Και μου κάνει εντύπωση πως κάτι αυτονόητο -είναι αυτονόητο δύο άνθρωποι να γνωριστούν και να είναι καλά μαζί. Εμείς δεν έχουμε σκοπό να κοροϊδέψουμε κανένα» είπε.

«Αυτό που ξεκινήσαμε στην Ένωση το κρατήσαμε κρυφό μέχρι που κάποια στιγμή είπα “ε, δεν βαριέσαι. Δεν μπορώ άλλο, θέλω να σε αγκαλιάσω”. Οπότε ξαφνικά “είχαμε σχέση”» συμπλήρωσε η Βρισηίδα.

Δείτε αποσπάσματα από την εμφάνιση του ζεύγους στο Love It, 'όπου η Βρισηίδα δήλωσε πως ζηλεύει πολύ τον Σπύρο, αλλά δεν της δίνει δικαιώματα και την αφήνει ακόμα και να βλέπει το κινητό του.

 

 

Τέλος το ζευγάρι απάντησε και σε μια σειρά από ερωτήσεις για να δείξουν πόσο καλά γνωρίζει ο ένας τον άλλο

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!