TV BITS

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την ανάγνωση σεναρίου της σειράς Γλυκάνισος

"Γλυκάνισος" είναι ο τίτλος της νέας δραματικής τηλεοπτικής σειράς που σύντομα θα κάνει πρεμιέρα στο νέο πρόγραμμα του ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και του ΣΚΑΙ στην Ελλάδα και σήμερα είδαμε αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα της νέας σειράς και δηλώσεις των πρωταγωνιστών και συντελεστών του σίριαλ.

Η νέα δραματική σειρά με τίτλο «Γλυκάνισος», διηγείται τον έρωτα δύο ανθρώπων που ανήκουν σε εντελώς διαφορετικούς κόσμους. Ενός Έλληνα χριστιανού και μίας Σύριας μουσουλμάνας, του Στρατή, γόνου εύπορης οικογένειας της Μυτιλήνης, και της Ραζάν, Σύριας πρόσφυγα. Ο καθένας κουβαλάει τη δική του κουλτούρα, τις δικές του αλήθειες, τα δικά του τραύματα. Θα παλέψουν να αντισταθούν στη δίνη του έρωτα, σε αυτό που νιώθουν. Ο Στρατής, άλλωστε, χρωστά τη ζωή του στο σύντροφο της Ραζάν…


Στη σειρά βλέπουμε ένα λαμπερό κάστ ηθοποιών: από τον Γιώργο Παπαγεωργίου (Στρατής), την Έλενα Πιερίδου (Ραζάν), μέχρι τον Κώστα Κόκλα (Φίλιππος), την Τάνια Τρύπη (Ερμιόνη), τον Κώστα Αποστολάκη (Μενέλαος), την Ευγενία Δημητροπούλου (Ελεάνα), και πολλούς άλλους, ενώ στο ρόλο της Αριάδνης, η Κάρμεν Ρουγγέρη.

 

Σήμερα είδαμε στο Love It πολλές δηλώσεις από πρωταγωνιστές και συντελεστές της νέας σειράς, αλλά και αποκλειστικά πλάνα από ττην ανάγνωση του σεναρίου.

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!