TV BITS

Survivor: "Φίδι" αποκάλεσε ο Άρης τη Σταυρούλα - Τον είδαμε να τη μιμείται

O Άρης και η Σταυρούλα, όταν βρίσκονταν στην ίδια ομάδα του Survivor, έμοιαζαν να έχουν καλές σχέσεις, αλλά τώρα που το ριάλιτι επιβίωσης έχει γίνει καθαρά ατομικό, καθώς οδεύουμε προς τον τελικό, είναι πλέον απολύτως φανερό πως αυτό δεν ισχύει πια.

Στην αρχή του χθεσινοβραδινού επεισοδίου, είδαμε τα... απόνερα της αποχώρησης Μαρτίκα και φάνηκε να έχει ξεκινήσει μια κόντρα ανάμεσα στους Ασημίνα και Νίκο - Γιάννη και οι δυο τους έδειχναν ενοχλημένοι.


Η Ασημίνα είπε τα παράπονά της στον Άρη και τότε ακούσαμε τον ποδοσφαιριστή να αποκαλεί φίδι την Σταυρούλα και να... μιμείται τους μορφασμούς που αυτή κάνει.


«Ξέρετε τι δεν μου αρέσει; Όταν μιλούσες εσύ στον πάγκο με τον Νίκο, η Σταυρούλα συνέχεια γελούσε ειρωνικά κι ότι έλεγες αυτή έλεγε στον Νίκο εσύ μη μιλάς και μην ασχολείσαι άλλο φτάνει. Δεν μπορώ αυτό το ειρωνικό γέλιο παιδιά. Δηλαδή είναι πολύ φίδι. Δεν ξέρω γιατί μου το βγάζει αυτό, ενώ πριν είχαμε καλή σχέση όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα. Την τελευταία εβδομάδα δεν μου αρέσει καθόλου το πρόσωπο που έχει βγάλει» είπε ο Άρης Σοϊλέδης για την Σταυρούλα, προκαλώντας και... γελάκια από τη Μαίη.


Στον αγώνα για την πρώτη ατομική ασυλία της εβδομάδας, η Σταυρούλα έφτασε και πάλι στον τελικό, αλλά ηττήθηκε από τον Άρη και μετά τη λήξη του αγώνα ο Άρης της έδωσε συγχαρητήρια, αλλά είδαμε τη Σταυρούλα να είναι πολύ στεναχωρημένη και μετά πέταξε και κάποιες... σπόντες.


Αργότερα στο συμβούλιο, ο Λιανός ρώτησε τη Σταυρούλα γιατί είπε πως ήταν βέβαιη πως δεν θα την επέλεγε ο Άρης να απολαύσει το έπαθλο φαγητού που κέρδισε μαζί με την ασυλία και δείτε τί σχολίασαν οι Άρης και Ασημίνα, μετά τα όσα άκουσαν να λέει η Σταυρούλα για την... παρέα τους.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!