TV BITS

Love It: Δείτε τις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του Μαρτίκα μετά το Survivor

Ο Σπύρος Μαρτίκας, ο... φαρμακοποιός του φετινού Survivor, ήταν για 12η φορά υποψήφιος αυτή την εβδομάδα και στο επεισόδιο της Πέμπτης ανακοινώθηκε η αποχώρησή του και σήμερα είδαμε τις πρώτες δηλώσεις του από τον Άγιο Δομίνικο.

Ο Σπύρος Μαρτίκας, μίλησε στο Love It και ως... El Professor, άρχισε να αναλύει το πως έγινε η αποχώρησή του και η υποψηφιότητά του και αναφέρθηκε στην Σταυρούλα, η οποία "αθέτησε" τη συμφωνία τους και τον ψήφισε την τελευταία στιγμή.


«Εγώ έπαιξα τίμια» είπε και σχολίασε και τις δηλώσεις που είχε κάνει πως το χρηματικό έπαθλο θα το δώσει στο κοινό και πως δεν θέλει να κρατήσει ούτε ένα ευρώ. «Δεν θέλω να πεινάσει ούτε ένας στην πόλη μου» είπε, αναφερόμενος στο Κερατσίνι.


Επίσης είπε πως μόλις πάρει κινητό στο χέρι του θα επικοινωνήσει με την οικογένειά του και τη Βρισηίδα και είπε πως όταν χώρισαν όλοι είδαν την υπερβολή της και είπε πως εύχεται να τη βρει και να τη δει ήρεμη, αλλαγμένη... « να τη δω περιποιημένη και κούκλα» και τρελάθηκε που άκουσε πως η Βρισηίδα συνάντησε την αδελφή του.


Επίσης είπε πως δεν υπήρχε ποτέ κανένα σχέδιο Μαρτίκα και πως αυτό το ξεκίνησαν τα κορίτσια.


Μετά είπε πως γελάει όταν άκουσε να λένε πως πληρώνει κόσμο για να τον ψηφίσει! Μάλιστα ισχυρίστηκε πως ζήτησε ακόμα και από την αδελφή του να μην δώσει ούτε ένα ευρώ για να τον στηρίξει.


Αναφέρθηκε στα λεγόμενα της Σταρούλας για τη στήριξη που παρέχει ο Χρήστος Δάντης στην Ασημίνα και αναφέρθηκε και στους Άρη και Στάθη.


Ειδικά για τον Άρη είπε πως ο ίδιος έχει μιλήσει για το προκλητικά μεγάλο του συμβόλαιο και πως έχει πει πως έχει ήδη πάρει μιάμιση φορά το έπαθλο και θέλει και το έπαθλο. «Προκαλείς» είπε και μετά αναφέρθηκε στη  Μαίη.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!