TV BITS

Survivor: Η Ασημίνα κέρδισε το χθεσινό αγώνα επάθλου [βίντεο]

Υποψήφια για αποχώρηση, ήταν για δεύτερη συνεχή εβδομάδα η Ασημίνα Χατζηανδρέου και στο επεισόδιο της Πέμπτης, την είδαμε να καταφέρνει να κατακτήσει μια μεγάλη νίκη.

Η αλήθεια είναι πως το... "Βουνό" του φετινού Survivor, εδώ και καιρό είχε "πέσει" αγωνιστικά και αυτό είχε αποτυπωθεί και στα στατιστικά.


Χθες όμως την είδαμε να καταφέρνει να φτάσει μέχρι τον τελικό του αγώνα επάθλου και να κατατροπώνει τον Άρη, που όμως την αγκάλιασε και την συνεχάρη για τη νίκη της.

Μετά τη νίκη της, που ο τελικός στόχος είχε πέντε ξύλινα φίδια, η Ασημίνα πέταξε μια... μπηχτή με πολλούς αποδέκτες λέγοντας: «Κέρδισα γιατί σε φίδια μπορώ να σταθώ κατάλληλα »


Το έπαθλο ήταν αγώνες καρτ και η ίδια επέλεξε να πάρει μαζί της φυσικά τον Άρη, εξηγώντας πόσο την έχει στηρίξει . Επίσης επέλεξε και τη Μαίη και τέλος επέλεξε το Στάθη, λέγοντας πως έκανε αυτή την επιλογή επειδή στον Στάθη αρέσουν πολύ τα αμάξια.

 

Βέβαια παρά τη νίκη της, δεν έκρυψε πως φοβάται μην αποχωρήσει.

 

Όλοι μαζί απόλαυσαν το έπαθλό τους και τελικά ούτε η Ασημίνα, ούτε η Μαίη, που επίσης ήταν υποψήφια,  αποχώρησαν, αφού στο συμβούλιο που ακολούθησε ανακοινώθηκε η αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!