TV BITS

Masked Singer: Ο Αχυρούλης έρχεται να... αναστατώσει το σόου [βίντεο]

Μία νέα είσοδος αναστατώνει τη ζωή των Μασκών του The Masked Singer αύριο στις 21:00 στο ΣΙΓΜΑ και προκαλεί σύγχυση στους detectives! Ποιος μπαίνει στη διεκδίκηση του τίτλου του νικητή λίγο πριν από τον τελικό;

Ο Σάκης Ρουβάς καλωσορίζει στη σκηνή του The Masked Singer, τον Αχυρούλη που έχει έρθει με άγριες διαθέσεις και «ροκάρει» με Lenny Kravitz. Το guessing ξεκινά, οι detectives κάνουν τις προβλέψεις τους και ενώ όλοι περιμένουν να πάρει το δρόμο για το backstage, ο Αχυρούλης προχωρά αυτοβούλως σε unmasking!

 

Αφού συνέρχονται από τα απρόοπτα της βραδιάς, ο  Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης προσκαλούν το πρόσωπο πίσω από τον Αχυρούλη σε μια θέση δίπλα τους! Ο Σάκης Ρουβάς του δίνει ένα red buzzer και ο Αχυρούλης αποκτά αυτόματα το δικαίωμα να το πατήσει δύο φορές όταν αισθάνεται σίγουρος για το ποιος κρύβεται πίσω από μια Mάσκα. Εάν η πρόβλεψή του είναι σωστή, τότε αυτός/η είναι αναγκασμένος/η να αποκαλυφθεί!

 

Οι Μάσκες φέρνουν νέα στοιχεία από το… χρονοντούλαπο! Ένα παλιό κινητό τηλέφωνο έχει ηχογραφημένη τη φωνή του Παγωτού από τότε που ήταν μωρό. Το Μωρό είχε παρακολουθήσει τον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Καρόλου και της πριγκίπισσας Diana. Το Cyber Girl άκουγε μουσική σε Walkman, ποιο ήταν όμως το αγαπημένο του τραγούδι; Στην εποχή του… Μινώταυρου είχε κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους μία πολύ επιτυχημένη ταινία της Ρένας Βλαχοπούλου ενώ ο Αμφορέας είχε το δικό του πικ απ!

 

Πόσο βοηθητικά θα είναι τα νέα στοιχεία για τους Detectives; Ο guest detective θα πατήσει το Red buzzer; Τελικά, μήπως σε αυτό το επεισόδιο αποκαλύπτονται περισσότερες από μία Μάσκες; 

 

THE MASKED SINGER

Τα ονόματά τους… επτασφράγιστο μυστικό!

ΝΕΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΙΣ 21:00

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!