TV BITS

Survivor: Τους τρέλανε όλους ο Μαρτίκας - Πέτυχε πέντε σερί νίκες! [βίντεο]

O Σπύρος Μαρτίκας, έχει πλέον συμπληρώσει πάνω από έξι μήνες παραμονής στο Survivor, μετρά πλέον 11 υποψηφιότητες για αποχώρηση και πρόσφατα είδαμε πως παραμένει τελευταίος στα στατιστικά με τα ποσοστά δυναμικότητας των παικτών, αλλά χθες είδαμε να κάνει την... έκπληξη και να πετυχαίνει μόνο νίκες και μάλιστα συνεχόμενες!

Συγκεκριμένα στο χθεσινό αγώνα ατομικής ασυλίας, όπου τη νίκη πήρε για δεύτερη συνεχή ημέρα ο Άρης, είδαμε τον Σπύρο να πετυχαίνει πέντε σερί νίκες.

Αρχικά κέρδισε τον πολύ πεσμένο και ίσως χειρότερο παίκτη του Survivor τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, Τάλα.

Στη συνέχεια νίκησε και τον Νίκο Γιάννη αποδεικνύοντας ότι δεν επρόκειτο για τύχη, αλλά όντως "το είχε"!

Τρίτη μάχη και τρίτη νίκη του φαρμακοποιού απέναντι στον Άρη Σοϊλέδη, που μέχρι στιγμής στο ατομικό είχε καταφέρει να τον κερδίσει μόνο η Σταυρούλα. 

Επόμενη ήταν η Ασημίνα, η οποία απέδωσε την ήττα της σε τραυματισμό, και υποσχέθηκε ρεβάνς.

Τέλος ο Σπύρος Μαρτίκας πέταξε εκτός ημιτελικού τη Σταυρούλα, δηλαδή τη φιναλίστ του πρώτου αγώνα ασυλίας. 

Φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα τόσο από τους υπόλοιπους παίκτες όσο και τον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό. «Ξεμπούκωσε το «μηχάνημα» εκεί στο τελευταίο σετ βολών και ο Σπύρος συνεχίζει με τρεις ζωές».

«Θα την πάρεις την ασυλία σήμερα; Θα πάρεις και την αυριανή για να χάσεις την υποψηφιότητα; Αλήθεια, αν δούμε αυτό το σενάριο, θα τα έχουμε δει όλα στο Survivor» παρατήρησε με χαμόγελο ο Άρης Σοϊλέδης για να του δώσει… την καλύτερη πάσα η Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου με το σχόλιο της. «Ήταν η στρατηγική του! Ήταν και αυτό ένα σχέδιο Μαρτίκα. Να βγει υποψήφιος στον πρώτο… Κρυβόταν τόσο καιρό».

«Τώρα φορτσάρεις! Είσαι σαν τους Αιθίοπες! Πάνε σιγά σιγά στον Μαραθώνιο και στα τελευταία μέτρα, στα τελευταία δέκα χιλιόμετρα κάνουν σπριντ. Έτσι είσαι και συ. Περίμενες όλο αυτό μέχρι να φτάσεις εδώ και τώρα φορτσάρεις» συμπλήρωσε ο Άρης Σοϊλέδης

Δυστυχώς όμως για εκείνον, η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη, καθώς ηττήθηκε σε όλους τους αγώνες που ακολούθησαν και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την ασυλία. 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!