TV BITS

Survivor: Δείτε τί είπε ο Σπύρος στη Βρισηίδα στο χθεσινό συμβούλιο [βίντεο]

Οι Σπύρος και Βρισηίδα ήταν ζευγάρι, αλλά ήταν και οι δυο υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα (μαζί με τον Τάλα) και τις τελευταίες ημέρες είδαμε το πρώην... ζευγάρι να έρχεται και πάλι κοντά, αλλά χθες είδαμε νέες... εντάσεις μεταξύ τους.

Στο χθεσινό επεισόδιο, πριν τον αγώνα επάθλου ο  Μαρτίκας είπε πως «Δεν με νοιάζει αν θα μείνει ή αν θα αποχωρήσει η Βρισηίδα, πραγματικά»  μιλώντας στην κάμερα του Survivor.

«Αφού τα βρήκαμε με τον Σπύρο και μου έλεγε, «σε θέλω πολύ και είμαι πολύ ερωτευμένος μαζί σου, είμαι στεναχωρημένος με όλο αυτό που έγινε και δεν θέλω να τελειώσει ποτέ», στο συμβούλιο του είπα πως είμαι ανοιχτή αν θέλει να με ξαναδιεκδικήσει και να φτιάξουμε και πάλι αυτό το όμορφο που είχαμε. Μετά από πάρα πολύ ώρα, όμως, είπε πως δεν τον νοιάζει αν θα φύγω από το παιχνίδι. Δεν σε νοιάζει; Εντάξει, αγάπη μου! Έκλεισε η πόρτα που είχα ανοικτή να με διεκδικήσεις. Πρώτα απ’ όλα και μόνο που λες ότι δεν σε νοιάζει, εγώ δεν θα φύγω αλλά θα φύγεις εσύ! Ορίστε! Τώρα πας να μου ρίξεις χυλόπιτα και θα σου γυρίσει πίσω. Τι πάει να πει πως δεν σε νοιάζει;» δήλωσε αιχμηρά, με τη σειρά της, η Βρισηίδα Ανδριώτου για τον συμπαίκτη της.

Καθώς πλησίαζε το συμβούλιο οι δυο τους έκαναν νέες δηλώσεις στις κάμερες με τη Βρισηίδα να αφήνει ανοιχτά σενάρια για... μελλοντική σχέση της με τον Σπύρο και μετά το παιχνίδι, όμως ο Σπύρος νωρίτερα είχε τονίσει πως οι δυο τους ζουν σε άλλες πόλεις (Αθήνα - Θεσσαλονίκη)




Στο συμβούλιο όπου τελικά ανακοινώθηκε η αποχώρηση της Βρισηίδας, ο Λιανός ρώτησε τον Σπύρο αν θα τον πείραζε αν αποχωρήσει η Βρισηίδα, καθώς η ίδια είχε πει πως δεν θέλει να αποχωρήσει ο Σπύρος.


Ωστόσο ο Σπύρος αρνούνταν να απαντήσει ευθέως σε αυτό το ερώτημα και στο τέλος είπε "θα μας λείψει η Βρισηίδα" και πρόσθεσε " η απουσία της θα γίνει αισθητή ακόμα και από εμένα" με τη Βρισηίδα να λέει "δεν θα βγάλω άκρη με αυτόν τον άντρα" και τον Άρη να της λέει "αυτές είναι οι επιλογές σου κορίτσι μου".


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!