TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε στο χθεσινό συμβούλιο - Ξέσπασαν καβγάδες [βίντεο]

Η ένταση χτύπησε κόκκινο στο συμβούλιο του νησιού μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας.

Οι Κόκκινοι πήγαν στο συμβούλιο με τους Σπύρο και Σταυρούλα να λένε πως θα ψηφίσουν αγωνιστικά και να εκτιμούν πως οι Μπλε τους περιμένουν στη γωνία!
 

O Τάλα βρέθηκε υποψήφιος με τρεις ψήφους, ενώ και ο Στάθης πήρε δύο ψήφους.


Λίγο μετά την ανακοίνωση από το Γιώργο Λιανό του αποτελέσματος της κάλπης της κόκκινης ομάδας, έγινε χαμός!
 

Η ένταση ξεκίνησε όταν πήρε τον λόγο ο Στάθης Σχίζας, ο οποίος και άνοιξε διαμάχη με δύο παίκτες της Μπλε ομάδας. Αρχικά, αναφέρθηκε σε παρότρυνση του Άρη Σοϊλέδη προς τον Σπύρο Μαρτίκα για την... προστασία του Τάλα, κάτι που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις του 30χρονου ποδοσφαιριστή, μιας και το σκηνικό αποδείχθηκε πως επρόκειτο για... παρεξήγηση!

Στην συνέχεια άνοιξε κουβέντα και με την Βρισηίδα, τονίζοντας την ενόχληση του για την πρόβλεψη της πως οι Κόκκινοι δεν θα ψηφίζουν με ομαδικά κριτήρια καθώς σε μια εβδομάδα θα αλλάξουν και πάλι οι συνθέσεις.

 

Το αποκορύφωμα ήρθε όταν το λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, για να αναφερθεί σε νέο περιστατικό με εκείνον και την Ασημίνα, στο οποίο όπως υποστήριξε, η παίκτρια των Μπλε του ζήτησε έμμεσα να βγει η Μαίη στο ντάκο αντί του Τάλα.

Αυτό προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση της 22χρονης, η οποία απάντησε ότι ουδέποτε ανέφερε όνομα κοπέλας, παρά μονάχα συμβούλευσε τον Σπύρο να μην κάνει κάτι που μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ στην ομάδα του.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!