TV BITS

Survivor: Οι Βρισηίδα και Σπύρος ξεκαθάρισαν ορισμένα πράγματα [βίντεο]

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι αυτή την εβδομάδα οι Σπύρος και Βρισηίδα και στο επεισόδιο της Τετάρτης τους είδαμε να κάθονται μαζί και να ξεκαθαρίζουν ορισμένα πράγματα για το τί οδήγησε στο... χωρισμό του πρώην ζεύγους.

Η Βρισηίδα ήταν αυτή που πήρε την πρωτοβουλία να μιλήσει με τον πρώην της στο δέντρο όπου κάποτε συναντιόντουσαν όσο δήλωναν πως ήταν ζευγάρι, προκειμένου να του ξεκαθαρίσει πως δεν ευθύνεται η Ασημίνα, για το γεγονός πως η Βρισηίδα απομακρύνθηκε από τον ίδιο, όπως αυτός ισχυρίζονταν.


Εκεί μοιραία η κουβέντα ήρθε στον επίμαχο καβγά τους και στο αν έσπρωξε ή όχι ο Σπύρος τη Βρισηίδα και το μοντέλο ζητούσε επίμονα μια συγγνώμη, που τελικά την έλαβε, ενώ ήταν φανερό πως μεταξύ τους υπάρχει ακόμη... συμπάθεια!
 

«Καθώς μιλούσα με τον Σπύρο, τον έπιασε ένα χαζογελάκι και του είπα πως δεν είναι αστείο αυτό που συμβαίνει μεταξύ μας γιατί πρέπει να μου ζητήσει συγνώμη. Με κοιτούσε όμως με ένα βλέμμα… Το παλιό βλέμμα του Σπύρου… Απλά με κοιτούσε, χάζευε. Του μιλούσα και αυτός χάζευε. Αισθάνθηκα ξανά ένα άλλο vibe από τον Σπύρο, αυτό το παλιό το vibe που θέλει να με αγκαλιάσει, να με φιλήσει και να με προστατεύσει».

«Το να μιλάω με τον Σπύρο και να με προσέχει και να με προστατεύει μου έχει λείψει πάρα πολύ και νιώθω ότι μπορώ να το ξανακερδίσω άμα θέλω. Νομίζω ότι ήδη το έχω καταφέρει με απλή συζήτηση. Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Σπύρος μού φάνηκε πολύ ανοιχτός στο να μπορέσει να γυρίσει όλο αυτό που είχαμε και μου έχει λείψει πολύ. Με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ το γεγονός που είχε συμβεί μεταξύ μας και αυτό με έκανε κιόλας να θυμώνω. Είχα νευριάσει πάρα πολύ. Είναι δυνατόν να έχω επιλέξει έναν σύντροφο, ο οποίος δεν παραδέχεται το λάθος του; Ήμουν έξαλλη αλλά το παραδέχθηκε, ζήτησε συγνώμη και μου άρεσε αυτό» συμπλήρωσε η παίκτρια της μπλε ομάδας στο Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!