TV BITS

Survivor: Απόψε στον 3ο αγώνα ασυλίας θα κριθούν πολλά [τρέιλερ]

Και οι δυο ομάδες του Survivor, μετρούν από έναν υποψήφιο για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα και στον αποψινό τρίτο αγώνα ασυλίας που θα παρακολουθήσουμε στις 21.00 στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στο ΣΚΑΙ στην Ελλάδα, θα κριθούν πολλά και η ένταση και η αγωνία θα χτυπήσουν κόκκινο.

Θυμίζουμε πως πλέον δεν υπάρχουν αγώνες ατομικής ασυλίας, οπότε όλοι οι παίκτες μπορεί να βρεθούν υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί με τους Σπύρο Μαρτίκα και Βρισηίδα Ανδριώτου, που ήδη έχουν ψηφιστεί από τις ομάδες τους.


Και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, βλέπουμε πως η κόντρα του Σπύρου με την Ασημίνα, που ξεκίνησε στο χθεσινό συμβούλιο, όπου ο Μαρτίκας να κατηγόρησε την παίκτρια της Μπλε ομάδας, πως ευθύνεται για τον χωρισμό του με την Βρισηίδα, συνεχίζεται.


Η Ασημίνα αποκαλεί "ηθοποιό" τον Μαρτίκα και τον κατηγορεί πως κάθε φορά παίρνει το μέρος κάποιου που την προηγούμενη εβδομάδα τον... έθαβε.


Στο τρίτο αγώνισμα ασυλίας οι παίκτες θα δώσουν σκληρή μάχη, ενώ στο συμβούλιο που ακολουθεί ο Μαρτίκας ακούγεται να λέει πως περίμενε να ακούσει το όνομα της Ασημίνας και η ίδια δείχνει να ξεσπά.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!