TV BITS

Love It: Ο Εμμανουήλ σχολίασε πολλούς... Survivors [βίντεο]

Ο πρώην παίκτης του Survivor Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, που πρόσφατα αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο, εμφανίστηκε σήμερα στην εκπομπή Love It και είχε πολλά να πει.

Ο γνωστός μακιγιέρ είχε καταφέρει να προκαλέσει πολλά σχόλια όσο βρίσκονταν στο ριάλιτι επιβίωσης και ο ίδιος μάλιστα έσπευσε να πει πως ποτέ δεν έχει κρύψει την ηλικία του, ούτε έχει πει ψέματα για αυτή, όπως ακούστηκε όταν μπήκε στο ριάλιτι και είπε πως το Survivor ήταν για αυτόν "στόχος ζωής"


Φυσικά κλήθηκε να μιλήσει και για τα... κουτσομπολιά που έκανε για ειδύλλια στον Άγιο Δομίνικο και είπε πως μίλησε με τη Μαρία Αντωνά, τη σύντροφο του Άρη και της εξήγησε τί ακριβώς συνέβη.


Ο ίδιος αποκάλυψε πως η Βρισηίδα ήταν αυτή που του είχε σχολιάσει πως υπάρχει ερωτισμός ανάμεσα στον Άρη, τον Τάλα και την Σοφιάνα και επίσης σε άλλο σημείο ακούστηκε να λέει πως ο Άρης έχει όντως έπαρση και μίλησε και για την Ασημίνα.


Η παρουσιάστρια είπε πως περιμένει και την ερχόμενη εβδομάδα τον Κωνσταντίνο να πάει στην εκπομπή και να απαντήσει και σε άλλα ερωτήματα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!