TV BITS

Survivor: Πολλοί "έκραξαν" χθες τη Βρισηίδα - Δείτε τι είπε ο Μαρτίκας

Η συμπεριφορά της Βρισηίδας φαίνεται πως έχει ενοχλήσει πολλούς παίκτες του Survivor και τα όσα έκανε το μοντέλο κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα για το έπαθλο επικοινωνίας προκάλεσαν πολλά σχόλια και την επίθεση ακόμα και του πρώην συντρόφου της Σπύρου Μαρτίκα.

Η Βρισηίδα, τσίριζε, κατηγόρησε τη Μαίη πως την χτύπησε, ξέσπασε σε νευρικά κλάματα σε αντιπαράθεση που είχε με το Νίκο Γιάννη και κατάφερε να προκαλέσει την οργή και του Στάθη.

 

 

 

 

Ο Στάθης Σχίζας δήλωσε ενοχλημένος με την Βρισηίδα για μια κίνηση της και παρότι οι δυo τους συμφώνησαν πως διαφωνούν, το σκηνικό δεν ξεχάστηκε.

Όταν δε χρειάστηκε να το περιγράψει περαιτέρω στην ομάδα του, ο Στάθης αναφέρθηκε στον Σπύρο για να του δείξει τι έκανε η "κοπέλα" του. Η αντίδραση του Μαρτίκα κάθε άλλο παρά σεμνή ήταν, καθώς η κίνηση του φανέρωσε πως δεν νιώθει ιδιαίτερα περήφανος για τον έρωτα του με την Βρισηίδα.

Μάλιστα, έσπευσε να κάνει μια αναδρομή σε αυτό το αίσθημα, μιλώντας για "λίγες καλές στιγμές" και "πολλές στιγμές μεγάλης έντασης", αλλά και τον χωρισμό. Υπεραμύνθηκε εκ νέου της θέσης του, τονίζοντας πως "αν όντως την είχα σπρώξει, εκείνο το βράδυ θα γινόταν τoυ Αγίου... Βαρθολομαίου, όχι αυτό που συνέβη. Πρόσθεσε δε πως εύχεται να βρεθεί άνδρας που θα την αντέχει, όσο η Μαίη με την Στέλλα την φώναζαν... Τσιρίδα, με βάση τα όσα διαδραματίστηκαν νωρίτερα στον στίβο μάχης και ακούσαμε τον Μαρτίκα να λέει πως ήταν... θηριοδαμαστής όσο ήταν ζευγάρι με τη Βρισηίδα.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!