TV BITS

Survivor: Τέλος στο... ειδύλλιο Σπύρου και Βρισηίδας - Τσακώθηκαν άσχημα

Μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας και Βρισηίδα Ανδριώτου να δήλωναν φουλ ερωτευμένοι και να έκαναν πλάνα ακόμα και για κοινή ζωή μετά το Survivor, αλλά αυτός ο... έρωτας έσβησε πολύ νωρίς, μετά από ένα... χοντρό σκηνικό που συνέβη μεταξύ τους.

Ο φαρμακοποιός φάνηκε απογοητευμένος από την συμπεριφορά της Βρισηίδας κατά τη διάρκεια ενός τσακωμού τους και δε δίστασε να μιλήσει με σκληρά λόγα.  

«Είχα εκφράσει την επιθυμία μου να παραμείνω στο παιχνίδι για μία ακόμη εβδομάδα για δύο σημαντικούς λόγους. Ο ένας είναι να ζήσω την ομάδα που απελευθερώθηκε, δέθηκε και θέλουμε να ζήσουμε χαρές, επιτυχίες και νίκες και ο δεύτερος πολύτιμος λόγος είναι ένας λόγος που χάθηκε. H Βρισηίδα απρόβλεπτα κι ανατρεπτικά χάθηκε. Μια ανατροπή που μπορεί να κλονίσει μια πολύ όμορφη ιστορία. Χάθηκε όμως» ανέφερε αρχικά ο Σπύρος. 

Η Βρισηίδα από τη μεριά της, είπε: «Δεν σε αναγνωρίζω και προσπαθώ να σου εξηγήσω. Έχω κάνει επίθεση εγώ ποτέ έτσι χωρίς λόγο; Δεν ξέρεις ποια είναι η σύντροφός σου;… Μου λέει τέτοια είσαι και κάνεις επίθεση και του λέω μην μου φωνάζεις εμένα μέσα στα μούτρα μου γιατί θα σου δώσω χαστούκι». 

Ο Στάθης Σχίζας είπε για το περιστατικό στο Survivor: «Του λέει σε εμένα είπες σταμάτα; Θα σου δώσω καμία και δεν υπολογίζω! Με κάτι γουρλωμένα μάτια και μένω παγωτό. Έτσι όπως την είχε στα πόδια του, σηκώνεται και της λέει βρε άντε από εδώ κακομαθημένο πήγαινε για ύπνο που θα μου πεις ότι θα με χτυπήσεις και σταμάτα να μιλάς. Σάστισε η Βρισηίδα γιατί δεν περίμενε αυτήν την αντίδραση και την άμυνα.»

 

Το θέμα μεταφέρθηκε στο Συμβούλιο του Νησιού, όπου και έγιναν συγκλονιστικές αποκαλύψεις από το μοντέλο. «Ο Σπύρος με άρπαξε από το χέρι και με πέταξε απέναντι», ανέφερε χαρακτηριστικά αφήνοντας άφωνο τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό. Η Βρισηίδα με δάκρυα στα μάτια είπε πως είχε συναισθήματα για τον Σπύρο αλλά πλέον θέλει να φύγει από το παιχνίδι.

 


Ο Σπύρος όμως τα αρνήθηκε όλα και δήλωσε για ακόμη μία φορά απογοητευμένος από την – όπως φαίνεται – πρώην σύντροφό του. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!