TV BITS

Survivor: Ασύλληπτος καβγάς ξέσπασε στην Μπλε ομάδα - Δείτε τί έγινε

Μολονότι στον αγώνα το βράδυ της Τρίτης, το κλίμα έδειχνε να είναι... χαλαρό ξαφνικά είδαμε να ξεσπά ένας άνευ προηγουμένου καβγάς στον πάγκο της μπλε ομάδας και ακούσαμε απίστευτες βρισιές και είδαμε ένα παίκτη να... αποχωρεί από την ομάδα και να κάθεται στον πάγκο των αντιπάλων.

Στο χθεσινό αγώνα άντρες και γυναίκες αγωνίζονταν μαζί και με κλειστά μάτια έπρεπε να συμπληρώσουν ένα παζλ.


Οι τούμπες και τα μικροατυχήματα προκαλούσαν γέλια και το κλίμα ήταν χαλαρό με τους Μπλε να προηγούνται με μεγάλη διαφορά στο σκορ.


Όμως ξαφνικά ξέσπασε τεράστιος καβγάς στους Μπλε, με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ να βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο και να τσακώνεται με όλους.


Αφορμή για να ξεσπάσει ο καβγάς ήταν το γεγονός πως ο Κωνσταντίνος που μόλις είχε πάρει έναν πόντο δέχτηκε πυρά από τους συμπαίκτες του επειδή ήθελε να κάνει μόνος του το ματσάρισμα στον αγώνα.


Ο Εμμανουήλ τσακώθηκε με όλους και μόνο ο Μαρτίκας, έσπευσε να τον υπερασπιστεί.

 

 «Σε αυτόν εδώ πας να εξηγήσεις; Ξέρουμε ότι το κάνεις για να παραμείνεις στο παιχνίδι και να γίνει ριάλιτι. Λέω λόγια σου» είπε σε έντονο ύφος η Ασημίνα με τον Κωνσταντίνο να απαντά: «Τι λες μωρή τρελή; Τι λέει το στόμα σου; Μωρή γιατί μιλάς έτσι; Εκτίθεσαι κακομοίρα». Ο Σπύρος ανέφερε ότι είναι παιχνίδι διασκέδασης κι ο Άρης Σοϊλέδης έγινε έξαλλος καθώς ανέφερε πως παλεύουν για το φαγητό στο Survivor και δεν είναι ένα απλό παιχνίδι.

Ο Εμμανουήλ τσακώθηκε και με το Νίκο Γιάννη, που αποκάλεσε τον Κωνσταντίνο "σίχαμα" με αποτέλεσμα ο Εμμανουήλ να του πει  «μη μιλάς εσύ ποντικομαμή».
Μετά τον καβγά ο Εμμανουήλ πήγε και κάθισε στον πάγκο των Κόκκινων «Πηγαίνω από τον ένα πάγκο στον άλλο να μαζεύω τα χάλια σας. Έχετε ξεφτιλιστεί σε όλη την Ελλάδα», είπε ο Εμμανουήλ κατηγορώντας την Ασημίνα ότι του έλεγε να βρίζει τον Άρη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!