TV BITS

Κάτι Ξαναψήνεται: Το... ομορφόπαιδο ο Γιάννης θα μαγειρέψει σήμερα [τρέιλερ]

Το “Κάτι Ξαναψήνεται” ολοκληρώνει αυτή την εβδομάδα το φετινό κύκλο εκπομπών, έχοντας φιλοξενήσει 160 διαγωνιζόμενους που μοιράστηκαν μαζί μας τις γνώσεις τους στη μαγειρική. Στα 170 επεισόδια προβολής του, εκτός από μοναδικές στιγμές, πρόσφερε και σε 39 νικητές, έπαθλα συνολικής αξίας, 85.000 ευρώ!

 

Με μια απρόβλεπτη 5άδα που φιλοδοξεί να μείνει «μαγειρικά»… αξέχαστη, κλείνει αυτή την εβδομάδα το «ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ».

 

Την αρχή έκανε χθες Δευτέρα 23/5 ο μικρότερος της παρέας αλλά και ο πιο επιλεκτικός, ο Ανέστης. Πιστεύει πως ήταν αλάνθαστος, είχε κατά τη γνώμη του το τέλειο μενού και πως κανείς δε θα μπορούσε να αντισταθεί στις δημιουργίες του. Η παρέα συναντήθηκε για πρώτη φορά και το κλίμα έμοιαζε ιδιαίτερα ευχάριστο χωρίς φυσικά να λείπουν τα σκωπτικά σχόλια.

 

Σήμερα Τρίτη 24 Μαΐου σειρά έχει ο Γιάννης, το ομορφόπαιδο, όπως δηλώνει ο ίδιος. Είναι η πρώτη φορά που ετοιμάζει το συγκεκριμένο μενού και παρόλο που δεν του αρέσουν τα ανθυγιεινά φαγητά δείχνει να γνωρίζει πολύ καλά πως να τα μαγειρεύει. Η παρέα εντυπωσιάζεται από την προσπάθεια του οικοδεσπότη και ας μην έχει δοκιμάσει πολλά από τα πιάτα που υπάρχουν στο τραπέζι.

Την Τετάρτη 25 Μαΐου, ο έτερος Γιάννης μας ανοίγει το…. ατελιέ του. Με το μενού του μας ταξιδεύει στην Ιταλία και μας μαθαίνει μικρά μυστικά για το πως κατάφερε να κερδίσει τη γυναίκα της καρδιάς του με τη μακαρονάδα του. Οι καλεσμένοι όμως δεν έχουν την ίδια διάθεση που είχαν τις προηγούμενες ημέρες και η αρνητική στάση κάποιων, προκαλεί εντάσεις στην παρέα.

 

Την Πέμπτη 26 Μαΐου η σκυτάλη περνάει στον Δημήτρη που λατρεύει το καράτε. Υποδέχεται τους καλεσμένους του με τη στολή της πολεμικής τέχνης που πρεσβεύει και είναι έτοιμος καταπλήξει τους πάντες με τις μαγειρικές γνώσεις που… δεν έχει. Το ορεκτικό του δεν συγκεντρώνει και τα καλύτερα σχόλια, ενώ το κυρίως πιάτο έχει μια μεγάλη αστοχία που όπως φαίνεται, θα του στοιχίσει ακριβά.

 

Η εβδομάδα κλείνει την Παρασκευή 27 Μαΐου με τη Βιβή, που δηλώνει καλή μαγείρισσα και πιστεύει πως θα κλέψει τις εντυπώσεις. Η στιγμή της ανακοίνωσης του νικητή της εβδομάδας πλησιάζει και όλοι δείχνουν να το απολαμβάνουν.

 

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας που θα κερδίσει 2.500 ευρώ;

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού επεισοδίου

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Δευτέρα έως Παρασκευή στις 18:40 στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!