TV BITS

Survivor: Τσακώθηκαν "άγρια" οι άλλοτε φίλοι Άρης και Τάλα [βίντεο]

Ο καβγάς που ξέσπασε κατά τη διάρκεια του χθεσινού δεύτερου αγώνα ασυλίας, ανάμεσα στους Άρη Σοϊλέδη και Γιώργο Ταλάντσεβ είχε σαν αποτέλεσμα πολλοί να κάνουν λόγο για "λυκοφιλίες" στο Survivor και ο ποδοσφαιριστής δέχεται τα πυρά πολλών.

Ο Άρης συχνά έχει κατηγορηθεί πως "στήνει" παρεάκια στο Survivor και ήταν βέβαιο πως με τον Τάλα είχαν γίνει σχεδόν κολλητοί.


Χθες όμως τους είδαμε να αρπάζονται και να τσακώνονται άγρια κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Σοϊλέδης αποκάλεσε τον "φίλο" του Γιώργο Ταλάντσεβ τυχερό για τον τρόπο που τον κέρδισε κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα συλίας. Ο παίκτης των Κόκκινων δεν το πήρε καλά και ανταπάντησε σε έντονο ύφος με αποτέλεσμα η κουβέντα να κλιμακωθεί και οι δύο φίλοι να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες. 

«Σε εμένα το λες; Μιλάς εσύ για κ…οφαρδία; Όχι δεν είναι. Θα τα πούμε στο επόμενο». Όταν ο Άρης του είπε πως έχει έπαρση, συνέχισε: «Εγώ έχω έπαρση; Ξεκίνησες; Αυτά που έκανες σε άλλους, τα κάνεις τώρα εδώ; Το γεγονός ότι κυνηγάμε μια ασυλία είναι για εσένα έπαρση; Εσύ είπες θα τα πούμε στο επόμενο. Πάντα εσύ θες να τα εξηγείς όλα σε όλους. Όχι δεν θέλω. Εσύ δεν έχεις τύχη; Είσαι και γ…ω τους παίκτες αλλά έχεις και τύχη»





Μετά τον Τάλα την ίδια άποψη εξέφρασε και ο Στάθης, ο οποίος ανήκει επίσης στην παρέα του Άρη. 



Ο ποδοσφαιριστής των Μπλε όμως δεν δείχνει να σκέφτεται ότι ίσως κάπου σφάλλει ο ίδιος. Αντιθέτως όπως είπε, είναι σίγουρος ότι ο Τάλα θα του ζητήσει συγγνώμη για τον τρόπο που του φέρθηκε, αλλά δεν ξέρει αν θα μπορέσει να τον συγχωρέσει. Νσ σημειωθεί δε πως ο Άρης αυτή την εβδομάδα κέρδισε την ατομική ασυλία και δεν μπορεί να είναι υποψήφιος για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα.
  

Το συνολικό πνεύμα της παραλίας για τον Άρη Σοϊλέδη, εξέφρασε η - κατά το τελευταίο διάστημα - λαλίστατη Στέλλα, η οποίο είπε ότι όταν το αγώνισμα γίνει ατομικό θα αποδειχτούν οι αληθινές φιλίες. 
 

 
Στο συμβούλιο μίλησε και ο Τάλα για τη διαμάχη του με τον Άρη  

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!