TV BITS

Survivor: Ο Άρης αποκάλεσε "κακίστρω" τη Βρισηίδα και έγινε χαμός [βίντεο]

Το δεύτερο αγώνα ασυλίας παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τετάρτης στο Survivor και μετά τη λήξη του αγώνα και τη νίκη των Μπλε είδαμε να ξεσπούν απίστευτοι καβγάδες και στον πάγκο των νικητών και των ηττημένων!

Η ένταση ξεκίνησε όταν η Βρισηίδα, έχασε ένα πόντο με αντίπαλο τη Στέλλα και η ήττα τής προκάλεσε έντονο εκνευρισμό, με αποτέλεσμα, όταν επέστρεψε στον πάγκο των Μπλε, η ίδια να αρνηθεί να δώσει το χέρι της στον Άρη, ο οποίος άρχισε να την... κράζει.

Ωστόσο, μολονότι οι Μπλε πήραν τη νίκη, με πόντο που έφερε ο Άρης, ο ποδοσφαιριστής συνέχισε τον καβγά του με τη Βρισηίδα.

«Αν έχεις νεύρα, πάρε φόρα και χτύπα το κεφάλι στου στον τοίχο. Δεν σου μίλησε κανείς απότομα. Σου δίνω το χέρι σου και δεν μου το δίνεις… Πριν έκλαιγες για να μη ψηφιστείς… Ντροπή σου! Παράτησέ με εσύ. Κακομαθημένο. Κακίστρω» φώναζε ο Άρης Σοϊλέδης.

Η Βρισηίδα από τη μεριά της απάντησε με στριγκλιές και του υπενθύμισε πως σε αντίστοιχη περίπτωση με την Σοφιάνα Αβραμάκη στο Survivor δεν είπε τίποτα, με τον Άρη να λέει πως η Σοφιάνα δεν είναι πλέον στο παιχνίδι.

 

Ένταση είδαμε και στους ηττημένους Κόκκινους, με τον Γιώργο να έρχεται σε αντιπαράθεση με τον Τάκη.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!