TV BITS

Love It: Η Ναυσικά πέταξε καρφιά για πολλούς στο Survivor [βίντεο]

Την πρώτη αποκλειστική συνέντευξή της μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το Survivor, παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή Love It η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου και σε αυτή δεν μάσησε τα λόγια της και πέταξε τα βέλη της κατά πολλών.

Η Ναυσικά ξεκίνησε μιλώντας για το πρόβλημα υγείας που έχει και στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά της κατά του Τάκη Καραγκούνια, ενώ στην πορεία μίλησε με τα χειρότερα λόγια και για τη Βρισηίδα.


«Σκέφτεται πάρα πολύ στρατηγικά και προσπαθεί να δείχνει καλή και γλυκιά...» είπε για τη Βρισηίδα και είπε πως έλεγε ψέματα στη Μυριέλλα, την οποία αποκάλεσε "αθώα".
 

Η ίδια στο δεύτερο μέρος της συνέντευξής της, ακούστηκε να αποκαλεί "διπρόσωπη" την Ασημίνα και να υπερασπίζεται τον Άρη για αυτό που έκανε και του επιβλήθηκε ποινή και απόρησε γιατί ο Εμμανουήλ την αποκαλούσε... κουμπάρα, σχολιάζοντας τη σχέση της με τον Άρη.


Για το ειδύλλιο Σπύρου και Βρισηίδα, είπε πως ελπίζει να μην είναι απλά στημένο επειδή πουλάει, και είπε πως ο Μαρτίκας είναι πρωταθλητής στην ενόργανη και δεν κάνει απλά κωλοτούμπες,  ενώ απάντησε και όσους την κατηγορούν πως απλά έκανε διακοπές στον Άγιο Δομίνικο.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!