TV BITS

Survivor: Οι Σπύρος & Βρισηίδα εκνευρίζουν πολλούς αλλά συζητούν κουμπαριές

Το... ειδύλλιο που δείχνει να έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στους Βρισηίδα και Σπύρο, έχει καταφέρει να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και χθες είδαμε πολλούς να ξεσπούν κατά του Μαρτίκα και να χλευάζουν αυτό τον... έρωτα και μας θύμισαν τις εποχές που οι Κόκκινοι "έκραζαν" τη Μυριέλλα για το ειδύλλιο με τον Τσακατσούκα.

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου είδαμε τον Μαρτίκα να... ανησυχεί για την Βρισηίδα, που απουσίαζε μαζί με τους υπόλοιπους Μπλε, απολαμβάνοντας το έπαθλο που κέρδισαν μαζί με τους Τούρκους και οι συμπαίκτες του τον... πείραζαν.


Όταν οι Μπλε επέστρεψαν στην καλύβα, ο Μαρτίκας επεφύλασσε θερμή υποδοχή στη Βρισηίδα, 
 


Η... αδυναμία του Σπύρου στη Βρισηίδα, προκάλεσε χαμό και μετά το χθεσινό αγώνα, όπου ηττήθηκαν οι Κόκκινοι και είδαμε να ξεσπά ένταση ανάμεσα στη Μαίη και τον Σπύρο με την ίδια και τον Τάκη να κατηγορούν τον φαρμακοποιό επειδή κατά τη διάρκεια του αγώνα στήριζε την Βρισηίδα: «πάμε αστέρι μου, πάμε Βρισηιδάκι μου έλεγε ο Σπύρος» ενώ αγωνίζονταν με αντίπαλο τη Μαίη



Τα παράπονα της Μαίης και η γκρίνια της για τη στάση του Μαρτίκα συνεχίστηκαν και στην καλύβα



Πάντως οι Βρισηίδα και Σπύρος απόλαυσαν ρομαντικές στιγμές αδιαφορώντας για τα σχόλια.


Ωστόσο στο συμβούλιο η σχέση τους βρέθηκε και πάλι στο επίκεντρο συζητήσεων με τη Βρισηίδα να αποκαλεί "αγάπη μου" τον Σπύρο και να κάνει λόγο για "παντόφλα" .

Το μοντέλο σχολίασε πως έχει κάνει καλύτερο άνθρωπο τον Μαρτίκα και πως αυτός ο άνθρωπος της αρέσει πολύ.

Η δε Ασημίνα αποκάλυψε πως ο Σπύρος πριν έρθει κοντά με τη Βρισηίδα, της έλεγε πως γυναίκες σαν τη Βρισηίδα είναι ο λόγος που δεν θέλει να παντρευτεί! Μάλιστα η Ασημίνα είπε πως θα ήθελε τώρα και να παντρέψει τον Σπύρο και τη Βρισηίδα.

Οι Σπύρος και Βρισηίδα μίλησαν για τους πρώην τους και ο Σπύρος αποκάλυψε πως η Ευρυδίκη του είχε κάνει... προξενιό με την Βρισηίδα.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!