TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε χθες με τον Τάκη αν και υποψήφιος αναδείχτηκε ο Σπύρος

Ή ένταση χτύπησε κόκκινο στο χθεσινό συμβούλιο του Survivor, αφού ο Τάκης Καραγκούνιας, έγινε έξαλλος όταν είδε πως οι συμπαίκτες του, δεν τον ανέδειξαν από την κάλπη υποψήφιο για αποχώρηση.

Οι Κόκκινοι ηττήθηκαν στον πρώτο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας και έγινε χαμός.


Στον αγώνα ατομικής ασυλίας, νικήτρια αναδείχτηκε η Στέλλα, η οποία θα υποδείξει έναν υποψήφιο για αποχώρηση.


Στο συμβούλιο η κάλπη της Κόκκινης ομάδας, ανέδειξε ως πρώτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα και όχι τον Τάκη Καραγκούνια, που έχει απομονωθεί σχεδόν από όλους τους συμπαίκτες του.


Η ομάδα πιθανά για στρατηγικούς λόγους αποφάσισε να ψηφίσει τον Σπύρο Μαρτίκα για να του δώσει ένα μικρό προβάδισμα χρόνου που σίγουρα ξέρει πως να διαχειριστεί έπειτα από 8 υποψηφιότητες, έναντι του φαινομενικά σίγουρου δεύτερου μπλε υποψηφίου που θα προκύψει από την επιλογή της Στέλλας, Τάκη Καραγκούνια. 


Ο Τάκης με τη σειρά του έγινε έξαλλος με αυτό το... σχέδιο : «Δεν μπορεί ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έχει μοιράσει τηλέφωνα έξω κι όλοι ξέρουν τι γίνεται με τα πληρωμένα sms για να παραμείνει στο παιχνίδι. Έχουν φύγει τόσοι εις βάρος του για να ζει εδώ παρασιτικά και σαν κιφήνας. Δεν ξέρω πως θα καθαρίσει ο τόπος, αν φύγω. Είμαι ο μόνος που έχω πει για κάθαρση κι έχω πει αλήθειες στον κόσμο και θέλουν να με πετάξουν έξω»  είπε.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!