TV BITS

Love It: Ο Απόστολος Ρουβάς έδωσε συνέντευξη μετά την αποχώρησή του

Την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά την αποχώρησή του από το Survivor, παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή Love It ο Απόστολος Ρουβάς και σε αυτή σχολίασε τους πάντες και τα πάντα.

Ο γνωστός σεφ και αδελφός του Σάκη Ρουβά, είχε κάτι να πει για όλους.

 

Έτσι τον ακούσαμε να λέει πως δεν ήταν ποτέ κλίκα και πως δεν έστηναν τις ψηφοφορίες, και απάντησε και για τα σχετικά σχόλια που έκανε η Τζο για "κλίκες", λέγοντας πως ο ίδιος όταν κοιτάζεται στον καθρέφτη δεν ντρέπεται.
Φυσικά ρωτήθηκε και για την ποινή που επιβλήθηκε στους Τάλα και Άρη και είπε πως είναι σίγουρος πως αρκετοί από τους παίκτες αν είχαν την ευκαιρία να κάνουν κάτι παρόμοιο χωρίς να γίνουν αντιληπτοί θα το έκαναν.
Ο ίδιος είπε πως ο Άρης έχει στοχοποιηθεί και του προσάπτουν πράγματα που δεν ισχύουν και κατηγόρησε τον Τάκη πως έχει στρατηγική από την πρώτη στιγμή που μπήκε στο παιχνίδι και πως δεν χρηισμοποιεί πάντα θεμιτά μέσα και πως έψαχνε αφορμή για να στήσει στον τοίχο τον Άρη.
 

 

Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης τον ακούσαμε να λέει πως με τη Βρισηίδα είχαν κάποιες εντάσεις, αλλά δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της, ενώ σχολίασε και το ειδύλλιό της με τον Μαρτίκα, λέγοντας πως σε λίγο θα μάθουμε αν αυτό είναι στρατηγική. Επίσης είπε πως ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ένας άνθρωπος που του αρέσει να προκαλεί και σχολίασε και τον Εμμανουήλ.

Όταν δε ρωτήθηκε ποιους θέλει να δει στον τελικό είπε τους Άρη, Τάλα, Ασημίνα και Σταυρούλα και δήλωσε πως ανυπομονεί να αγκαλιάσει ξανά τη σύντροφό του.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!