TV BITS

Love It: Η Σοφιάνα Αβραμάκη μίλησε για όλα ως καλεσμένη της Μαλέσκου

Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, η Σοφιάνα Αβραμάκη, που πρόσφατα αποχώρησε από το Survivor, πραγματοποίησε σήμερα νέα τηλεοπτική εμφάνιση στην εκπομπή Love It.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και οι συνεργάτες της, υποδέχτηκαν τη Σοφιάνα και οι ερωτήσεις για το Survivor άρχισαν να πέφτουν βροχή! 


Η ίδια ωστόσο είπε πως από όταν έχει επιστρέψει στην Ελλάδα δεν παρακολουθεί το ριάλιτι επιβίωσης γιατί στεναχωρέθηκε που έφυγε.


Η ίδια κλήθηκε να απαντήσει στο αν έκανε στρατηγική προσεγγίζοντας στο Survivor "δυνατούς" παίκτες όπως η Ασημίνα και ο Άρης, κάτι το οποίο το αρνήθηκε κατηγορηματικά, ενώ την ρώτησαν αν έχει μάθει τί είπε η Πελαγία για την ίδια και η Σοφιάνα αποκάλυψε πως δεν έχει μιλήσει με την Πελαγία και αποκάλυψε με ποιους παίκτες έχει μιλήσει τώρα που επέστρεψε. «Δεν καταλαβαίνω γιατί είπε κάτι τέτοιο η Πελαγία» είπε, τονίζοντας πως ποτέ δεν είχε βλέψεις για τελικό.

 

 

 

Φυσικά ρωτήθηκε για τη σχέση της με τον Άρη και είπε πως είναι πολύ διαχυτική και αυτό παρεξηγείται και στην κουβέντα αναφέρθηκε και ο Γιάννης Τσολάκης. Η ίδια δε στήριξε ανοιχτά τον Άρη λέγοντας πως δέχεται πόλεμο και τον αποκάλεσε "ταπεινό και δίκαιο"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Τέλος ρωτήθηκε και για τη σχέση της με την Ασημίνα

 

 

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!