TV BITS

Survivor: "Πάγωσαν" όλοι με τον τραυματισμό του Απόστολου στο κεφάλι [βίντεο]

Μολονότι στο επεισόδιο της Τετάρτης, το μυαλό όλων των παικτών ήταν στο επικείμενο συμβούλιο αποχώρησης, όλοι τους ρίχτηκαν με πάθος στο χθεσινό αγώνα επάθλου διεκδικώντας... παγωτά!

Τη νίκη πήραν τελικά οι Κόκκινοι με τον Στάθη να κερδίζει τον τελικό πόντο, με αντίπαλο τον Κωνσταντίνο, καθώς ο Μαρτίκας επέλεξε να μείνει εκτός αγώνα χωρίς την έγκριση γιατρού.


Όμως κατά τη διάρκεια του αγώνα το αίμα όλων πάγωσε όταν ο Απόστολος Ρουβάς (που λίγες ώρες αργότερα έμελλε να μάθει πως αποχωρεί από το Survivor) τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι.

 

«Πονάω» αναφώνησε ο Απόστολος Ρουβάς όταν όλοι οι παίκτες του Survivor, όπως και το ιατρικό προσωπικό, έτρεξαν κατά πάνω του.

«Δεν εμπνέει ανησυχία το χτύπημα του Απόστολου αλλά πρέπει να εξεταστεί γιατί ήταν στο κεφάλι και τον αυχένα» τόνισε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor. Στη συνέχεια, μάλιστα, ενημέρωσε τους κόκκινους και τους μπλε πως ο Απόστολος Ρουβάς αποχώρησε από τον στίβο μάχης προκειμένου να οδηγηθεί στην κλινική για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Τελικά ο Απόστολος εμφανίστηκε κανονικά στο συμβούλιο.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!