TV BITS

Survivor: Ποινή επιβλήθηκε και στον Στάθη Σχίζα - Δείτε γιατί [βίντεο]

Αποφασισμένη να είναι αμείλικτη δείχνει να είναι πλέον η παραγωγή του Survivor, καθώς έγινε εμφανές σε όλους τους παίκτες πως δεν υπάρχει καμιά ανοχή σε βίαιες συμπεριφορές και στο επεισόδιο της Δευτέρας, είδαμε να επιβάλλεται νέα ποινή μετά την αποβολή του Γιώργου Κατσαούνη.

Θυμίζουμε πως ο Κατσαούνης αποβλήθηκε καθώς είχε βίαιη συμπεριφορά απέναντι στον Τάκη Καραγκούνια, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν, ο Λιανός, είχε προειδοποιήσει τους Σχίζα και Καραγκούνια για μελλοντική επιβολή ποινής, μετά από ένα βίαιο καβγά που είχαν σε έναν αγώνα.


Και στο χθεσινό επεισόδιο, κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα ασυλίας, που τελικά κέρδισε η Κόκκινη ομάδα, είδαμε τον Στάθη Σχίζα, να εκνευρίζεται επειδή έχασε τον πόντο με αντίπαλο τον Μαρτίκα και βγήκε εκτός εαυτού, κοπανώντας ό,τι έβρισκε μπροστά του.


Αυτό το ξέσπασμα νεύρων δεν πέρασε ατιμώρητο, με τον Λιανό, να διακόπτει προσωρινά τον αγώνα για να ανακοινώσει πως ο Στάθης Σχίζας θα τιμωρηθεί με στέρηση ενός επάθλου. Επιπλέον τόνισε ότι ανάλογες συμπεριφορές στο μέλλον θα τιμωρούνται με αποκλεισμό από το παιχνίδι.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!