TV BITS

Survivor: Άγριος καβγάς ξέσπασε ανάμεσα στους Βρισηίδα και Κωνσταντίνο

Απίστευτες σκηνές έντασης είδαμε να διαδραματίζονται στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, στον πάγκο της μπλε ομάδας, καθώς ξέσπασε άγριος καβγάς, ανάμεσα στους Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και Βρισηίδα Ανδριώτου.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγώνα επάθλου όπου τη νίκη πήραν οι Κόκκινοι, η Βρισηίδα, έβαλε τις φωνές στον Κωνσταντίνο, επειδή αυτός την ώρα που αγωνίζονταν της έλεγε συνεχώς "στόχευε".


Ο Εμμανουήλ με τη σειρά του φάνηκε να ενοχλήθηκε με τον τόνο της φωνής της και την αποκάλεσε "υστερικιά" και είδαμε και τους δυο να ουρλιάζουν και να σπρώχνονται.


Η Βρισηίδα και μετά τον αγώνα, ήταν συναισθηματικά φορτισμένη σχολιάζοντας πως εδώ και 4 μήνες είναι σε ομάδες που την μισούν και δεν την θέλουν  
 

Ο δε Κωνσταντίνος αμέσως μετά τον αγώνα είπε πως έπαθε σοκ που η Βρισηίδα σήκωσε χέρι πάνω του και πρόσθεσε πως είναι "κακομαθημένη" και "υστερική".

 


Από τη μεριά της η Βρισηίδα, είπε πως αγανάκτησε, πως δεν είναι περήφανη για αυτό που έγινε και σχολίασε πως σε αυτόν τον καβγά, κανένας από την ομάδα της δεν την προστάτεψε.

 

Ο καβγάς τους συζητήθηκε και στο συμβούλιο, χωρίς όμως να υπάρξει εξομάλυνση των σχέσεων της Βρισηίδας και του Κωνσταντίνου

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!