TV BITS

Love It: Δικηγόρος αποκαλύπτει πως η Ρούλα έδινε φάρμακα στη σπιτονοικοκυρά της

Η εκπομπή Love It και σήμερα παρουσίασε πολλά βίντεο που σχετίζονται με την υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Συγκεκριμένα η εκπομπή ξεκίνησε με το σχολιασμό των όσων είπε η κατηγορούμενη για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, σε νέα συνέντευξή της στην εφημερίδα Πελοπόννησος.


Παράλληλα, στην εκπομπή, μίλησε ο δικηγόρος που έχει αναλάβει την εκπροσώπηση συγγενών της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη και ο ίδιος προέβη σε αποκαλύψεις.


Συγκεκριμένα, ισχυρίστηκε πως υπάρχουν ενδείξεις πως η σπιτονοικυρά είχε όντως λίρες που ίσως έχουν εκποιηθεί από τους Μάνο και Ρούλα. Αναφέρει δε πως τα χρέη στη ΔΕΗ που εμφανίζεται πως βαραίνουν το ακίνητο στο οποίο ζούσε και το ζευγάρι και η άτυχη γυναίκα, επίσης πιθανά έχουν δημιουργηθεί πιθανά από το ζευγάρι.

Επίσης, ισχυρίστηκε πως έχει τη μαρτυρία επιστήθιας φίλης και συναδέλφου της σπιτονοικοκυράς Ευγενίας Κούτρα η οποία δηλώνει πως έχει στοιχεία ακόμα και για κακοποίηση της μικρής Τζωρτζίνας. Η ίδια γυναίκα επιβεβαιώνει πως η σπιτονοικοκυρά όντως σκόπευε να γράψει το σπίτι στην Τζωρτζίνα και πως την αγαπούσε πολύ και της αγόραζε συχνά πράγματα.

Μεταξύ άλλων αναφέρει πως χάθηκαν και χρήματα που είχε στείλει φίλη της σπιτονοικοκυράς για να πληρωθεί βοηθός που θα τη φρόντιζε στο νοσοκομείο.

Τέλος έκανε την αποκάλυψη πως η ίδια μάρτυρας (η συνάδελφος της Ευγενίας Κούτρα) αναφέρει πως  η Ρούλα και ο Μάνος έδιναν φάρμακα στην σπιτονοικοκυρά τους, τα οποία φάρμακα την έκαναν να έχει λιποθυμίες, τάσεις για εμμετό κ.λπ.
Μάλιστα ο δικηγόρος λέει πως ο ίδιος θα προτρέψει την μάρτυρα να καταθέσει τα όσα του είπε επίσημα στις Αρχές και θα της προτείνει και να εμφανιστεί στην εκπομπή της Μαλέσκου αν το επιθυμεί. 

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!