TV BITS

Survivor: Η Βρισηίδα ξέσπασε σε κλάματα μετά από την ήττα της [βίντεο]

Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του My Style Rocks Βρισηίδα Ανδριώτου θέλει και αυτή διακαώς να μπορέσει να συμμετάσχει στο πάρτι της Ένωσης των δυο ομάδων του Survivor και χθες την είδαμε να... λυγίζει και να ξεσπά σε κλάματα και να θυμώνει με την τύχη της για κάτι που της συνέβη.

Συγκεκριμένα χθες είδαμε τους Κόκκινους να συνεχίζουν το σερί με νίκες που σημειώνουν ήδη από την περασμένη εβδομάδα και η απογοήτευση στους Μπλε ήταν εμφανής, αφού και πάλι κλήθηκαν να αναδείξουν ένα μέλος της ομάδας τους ως υποψήφιο για αποχώρηση και αυτός φυσικά ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.


Θυμίζουμε πως την περασμένη εβδομάδα ο Κωνσταντίνος ήταν και πάλι υποψήφιος, μαζί με τη Βρισηίδα, αλλά και την Ευρυδίκη, η οποία και τελικά αποχώρησε.


Πιο... ασφαλής αισθάνεται αυτή την εβδομάδα η Σοφιάνα, αφού κατάφερε να κερδίσει την ατομική ασυλία, ενώ αντίθετα η Βρισηίδα που φοβάται πως θα είναι και πάλι υποψήφια, έφτασε πολύ κοντά στην κατάκτηση του πολυπόθητου κολιέ ατομικής ασυλίας, αλλά δεν τα κατάφερε, γιατί όπως η ίδια είπε, είναι άτυχη!


«Είμαι τόσο άτυχη που μου έριξε ο αέρας το μπαλάκι! Γιατί στην ισορροπία είμαι πάρα πολύ καλή οπότε είμαι τόσο άτυχη που με έχει φτύσει και ο καιρός! Δηλαδή τι να πω πια… Είμαι πάρα πολύ καλή στην ατομική ασυλία, είχα ισορροπία και ξαφνικά το μπαλάκι απλά έπεσε» είπε μετά το τέλος του αγώνα ατομικής ασυλίας και ξέσπασε σε κλάματα.

 


Η δε Σοφιάνα δεν έκρυψε τη χαρά της που κέρδισε την ατομική ασυλία και έγινε η πρώτη που εξασφάλισε στα σίγουρα την πρόκρισή της στο πάρτι της ένωσης 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!