TV BITS

Survivor: Οι Κόκκινοι κέρδισαν το χθεσινό έπαθλο - Βαρύ το κλίμα στους Μπλε

Οι Διάσημοι κατάφεραν σχετικά εύκολα να επικρατήσουν και να κερδίσουν ακόμη ένα έπαθλο φαγητού στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, συνεχίζοντας το σερί νικών τους από την προηγούμενη εβδομάδα.

Αντίθετα οι Μπλε, μετά και την αποχώρηση της Ευρυδίκης, δείχνουν να έχουν πολλά προβλήματα σαν ομάδα, αφού πολλοί ήθελαν να αποχωρήσει ο Εμμανουήλ, ο οποίος πλέον διαμαρτύρεται διαρκώς πως έχει απομονωθεί από όλους.


Οι δε συμπαίκτες του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ, πλέον αμφισβητούν και τη σοβαρότητα του τραυματισμού που επικαλείται εδώ και μέρες ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ. Περισσότερο τους κάνει για δικαιολογία και αυτό τους τσαντίζει ακόμα περισσότερο.
Ο ίδιος πάντως επιμένει ότι αυτό που έχει είναι πολύ σοβαρό και του προκαλεί μεγάλο πόνο ακόμα και αν δεν μπορούν να το καταλάβουν οι συμπαίκτες του. Η αλήθεια είναι πάντως ότι οι γιατροί ποτέ δεν έκριναν ότι δεν θα έπρεπε αν αγωνιστεί.

>


Στο χθεσινό αγώνα οι Κόκκινοι κατάφεραν να επικρατήσουν λοιπόν και στους άντρες και στις γυναίκες και το κλίμα στους Μπλε έγινε ακόμα πιο βαρύ μετά τη νέα ήττα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!