TV BITS

Love It: «Ο Μάνος ήταν επιδειξιομανής και μυθομανής» λέει φίλος του [βίντεο]

Ο Μάνος Δασκαλάκης σήμερα κλήθηκε να καταθέσει για το θάνατο της Τζωρτζίνας και ο πατέρας των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, αποτέλεσε θέμα εκτενών συζητήσεων στη σημερινή εκπομπή Love It.

Αρχικά είδαμε την Ιωάννα Μαλέσκου με τους συνεργάτες της να σχολιάζουν την εμφάνιση του Μάνου και χθες και σήμερα που παρουσιάστηκε στις Αρχές και σχόλια έκανε και η δικηγόρος Εβίτα Βαρελά, η οποία έκανε λόγο για αντιφάσεις.



Στην πορεία η εκπομπή παρουσίασε τα όσα δήλωσε ένας φίλος και πρώην συμμαθητής του Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος περιέγραψε τον σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου ως επιδειξιομανή και μυθομανή. «Υπάρχει μια θεατρικότητα στα λόγια του» είπε και πρόσθεσε πως γενικά έχει μια τάση να εκθειάζει τον εαυτό του και πως πάντα ήθελε να αρέσει στις γυναίκες. Ο φίλος του Μάνου σχολίασε και το ντύσιμό του όταν εμφανίστηκε στην ανακρίτρια και είπε πως έτσι είναι ο Μάνος και πως πάντα έδεινε μεγάλη σημασία στην εικόνα του.

«Στον Μάνο αρέσει να μιλάει στις κάμερες» είπε στην πορεία και σχολίασε και την οικονομική κατάσταση της οικογένειάς του.


Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!