TV BITS

Love It: Ξαδέλφη της σπιτονοικοκυράς της Πισπιρίγκου μίλησε αποκλειστικά στην εκπομπή

Μετά τη δίωξη της Ρούλας Πισπιρίγκου, για το θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, στο κάδρο των ερευνών των Αρχών έχουν μπει και οι συνθήκες και τα αίτια θανάτου, των δύο ακόμη κοριτσιών της οικογένειας, αλλά και της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου στην Πάτρα.

Πλέον σχεδόν το σύνολο των τηλεοπτικών εκπομπών ασχολείται με αυτή την συνταρακτική υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους πάντες και σήμερα, στην εκπομπή Love It της Ιωάννας Μαλέσκου, μίλησε αποκλειστικά και για πρώτη φορά, μια ξαδέλφη της σπιτονοικοκυράς της Ρούλας Πισπιρίγκου.


Δείτε όσα είπε για τις σχέσεις που είχε η μακαρίτισσα με τους συγγενείς της, ενώ την ακούσαμε να λέει πως δεν είχαν ενημερωθεί ως συγγενείς για το θάνατό της, ούτε για τα αίτια του θανάτου της και είπε πως θέλει να λάμψει η αλήθεια.

 


Νωρίτερα, μίλησε στην εκπομπή ο δικηγόρος που εκπροσωπεί συγγενείς της σπιτονοικοκυράς, ο οποίος επίσης επιβεβαίωσε πως κανείς δεν είχε ενημερώσει τους συγγενείς για το θάνατο της γυναίκας και είπε πως η εκταφή της μακαρίτισσας πιθανά θα γίνει σήμερα.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!