TV BITS

Survivor: Ο Άρης έκραξε άγρια τη Μυριέλλα για τις... κωλοτούμπες της [βίντεο]

Τρεις Κόκκινοι είναι υποψήφιοι για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα στο Survivor: οι Μυριέλλα, Τζο και Απόστολος, αλλά στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε και τους Μπλε να σχολιάζουν αυτές τις υποψηφιότητες και τη Μυριέλλα να δέχεται τα πυρά από τον πρώην συμπαίκτη της Άρη, αλλά και από τον Σπύρο.

Συγκεκριμένα πριν την έναρξη του χθεσινού αγωνίσματος, οι Μπλε, σχολίασαν τα όσα ακούστηκαν για τις "άδικες" υποψηφιότητες του Απόστολου και της Τζο (την είχε υποδείξει η Ναυσικά που κέρδισε την ατομική ασυλία).


Ο Άρης Σοϊλέδης, ευθέως κατηγόρησε τη Μυριέλλα, πως αυτή "μαγείρεψε" την υποψηφιότητα του Απόστολου, για να μην βγει υποψήφιος ο Γιώργος Κατσαούνης, φοβούμενη πως έτσι θα αποχωρούσε η ίδια.


«Μπορώ να σου πω εγώ γιατί το έκανες γιατί σε ξέρω πάρα πολύ καλά. Είναι πολύ απλά τα πράγματα και το σκέφτηκε η Μέη, δεν το είχαμε σκεφτεί οι υπόλοιποι. Είπε ότι δεν θα σε συνέφερε να βγεις υποψήφια δίπλα στον Κατσαούνη κι αποφάσισες με το δικό σου παρεάκι των πέντε να βγάλετε τον Απόστολο. Η Μυριέλλα είναι καλύτερη στις κ…τούμπες κι από τον Μελισσανίδη τον Ολυμπιονίκη» είπε ο ποδοσφαιριστής.

 


Τα πυρά του προς τους Κόκκινους και συγκεκριμένα κατά της Μυριέλλας, Ναυσικάς και Απόστολου, πέταξε και ο Μαρτίκας που τους κατηγόρησε πως έβγαλαν στον τάκο μια 19χρονη νέα παίκτρια, εντελώς άδικα και άφησε αιχμές για "μεγάλα συμβόλαια" προκαλώντας μια οργισμένη αντίδραση από τον Απόστολο, αλλά τα λεγόμενα του ενόχλησαν και τις Ναυσικά και Μυριέλλα.


 

Η δε Μυριέλλα στην πορεία, σε έξαλλη κατάσταση άρχισε να λέει πως δεν φοβάται για τον αν θα αποχωρήσει από το παιχνίδι.


 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!