TV BITS

Survivor: Αυτοί είναι οι 4 νέοι παίκτες που έκαναν την είσοδό τους στο παιχνίδι

Στο νέο επεισόδιο του Survivor, το βράδυ της Κυριακής, τέσσερις νέοι παίκτες κατέφτασαν με τις βάρκες τους στην παραλία του Αγίου Δομινίκου και χωρίστηκαν στα δυο. Οι μεν στην κόκκινη ομάδα και οι δε στην μπλε ομάδα.

Κάπως έτσι η ζωή στην καλύβα αλλά και τα ματσαρίσματα στα αγωνίσματα, απέκτησαν και πάλι νέο ενδιαφέρον.

Οι παίκτες που προστέθηκαν στην Κόκκινη ομάδα είναι ο Νίκος Αντωνόπουλος και ο Νίκος Γιάννης. Οι Διάσημοι τους υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό και έσπευσαν να τους δείξουν τα κατατόπια.


Από την άλλη οι παίκτες που υποδέχθηκαν οι Μπλε ήταν ο Κ. Εμμανουήλ και η Στέλλα Ανδρεάδου. «Καλώς τα παιδιά» αναφώνησε ο Τάκης.


Οι 4 νέοι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν πτυχές του χαρακτήρα τους τις επόμενες μέρες καθώς προστατεύονται με ασυλία. Αυτοί που πρόλαβαν να ξεχωρίσουν πάντως με το καλημέρα είναι ο Κ. Εμμανουήλ για τους Μπλε και ο Νίκος Αντωνόπουλος για τους Κόκκινους.

Από την μία ο νέος παίκτης των Μαχητών με το ιδιαίτερο ταπεραμέντο του έκανε με το καλημέρα αισθητή της παρουσία τους στην Μπλε παραλία, προσδίδοντας έναν αέρα ανανέωσης και ζωντάνιας!

Πρόλαβε μάλιστα να έρθει σε σύγκρουση και με τον Τάκη.

 

Ο Νίκος Αντωνόπουλος, δυστυχώς για τον ίδιο, κατάφερε να γίνει αρνητικός πρωταγωνιστής σε ένα συμβάν που ξεκίνησε ως πλάκα.

Οι Κόκκινοι προσποιήθηκαν ότι υπάρχει κροκόδειλος στα νερά του ποταμού που κολυμπάνε και του φώναξαν να βγει έξω. Εκείνος στην προσπάθειά του να βγει τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά σύμφωνα με τα λεγόμενά του και δεν εκτίμησε καθόλου το αστείο των συμπαικτών του.

Η υπερβολική του αντίδραση εκνεύρισε τους Κόκκινους, ενώ ο Στάθης τον συνέκρινε με τον Τάκη.

Πηγή:skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!