TV BITS

Survivor: Ο Ανδρέας είναι ο πρώτος υποψήφιος για αποχώρηση της εβδομάδας

Στο επεισόδιο της Κυριακής, έγινε ο πρώτος αγώνας ασυλίας, μετά τις τεράστιες αλλαγές που είδαμε να γίνονται στη σύνθεση των δύο ομάδων το περασμένο Σάββατο και μέχρι στιγμής η...ανανεωμένη Μπλε ομάδα δείχνει να έχει την απόλυτη υπεροχή.

Οι... νέοι Μπλε έχουν ήδη πετύχει δύο σερί νίκες και μετά τον αγώνα επάθλου φαγητού κέρδισαν χθες και την πρώτη ασυλία της εβδομάδας.


Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας που ακολούθησε για τους ηττημένους Κόκκινους, ο Κατσαούνης ήταν αυτός που άντεξε μέχρι το τέλος. Μένει να δούμε αν θα το χρησιμοποιήσει ορθολογικά ή θα επηρεαστεί από τις πλατωνικές σχέσεις που είχε συνάψει κατά το παρελθόν.

Στο συμβούλιο του Νησιού η κάλπη διχάστηκε εκ πρώτης όψεως, ωστόσο με μια δεύτερη ματιά φαίνεται ότι οι δύο υποομάδες που είναι φυσικό να υπάρχουν, λειτούργησαν όπως αναμένονταν. Υποψήφιος βγήκε ο Ανδρέας Ματθαιακάκης, ενώ εκείνη που παρά λίγο να του κλέψει την πρωτιά σε ψήφους ήταν η Μυριέλλα.

Ο ίδιος προηγουμένως είχε εγκαταλείψει το αγώνισμα ατομικής ασυλίας, αναγνωρίζοντας ότι λόγω του τραυματισμού του δεν είναι σε θέση να βοηθήσει στην ομάδα. Όπως είπε δεν θα μπορούσε να κάνει αυτό που ως θεατής σχολίαζε αρνητικά.



 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!