TV BITS

Survivor: Μάλλον... ξαναφουντώνει το ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη [βίντεο]

Το... ειδύλλιο που είχε φανεί στις αρχές του φετινού κύκλου του Survivor να αναπτύσσεται ανάμεσα στο Γιώργο Κατσαούνη και τη Μυριέλλα Κουρεντή είχε τελειώσει πολύ άδοξα όταν ο θεσσαλός αγρότης είχε εκνευριστεί με την ύπαρξη του John Lygnos στη ζωή της ηθοποιού Μυριέλλας Κουρεντή και οι δυο τους από αγκαλίτσες και φιλάκια είχαν φτάσει στο σημείο να ανταλλάσσουν μόνο ειρωνείες και... μπηχτές. Τώρα όμως κάτι άλλαξε!

Η χθεσινή τεράστια ανατροπή που προκάλεσε η ανακοίνωση που έκανε ο Γιώργος Λιανός στο έκτακτο συμβούλιο του Σαββάτου, είχε σαν αποτέλεσμα ο Τσακατσούκα και η Μυριέλλα μοιραία να βρεθούν και πάλι κοντά, αφού πλέον είναι συμπαίκτες στην ίδια ομάδα.

Συγκεκριμένα πλέον και οι δυο συνυπάρχουν στην Κόκκινη ομάδα και αμέσως είδαμε πως η οικειότητα μεταξύ τους έγινε έκδηλη και μάλιστα η Μυριέλλα ζήτησε και πήρε αγκαλιά τον Γιώργο.

 «Γιώργος Κατσαούνης και Μυριέλλα στην ίδια παραλία. Οκ, έχουμε νέο sequel! Ήρθε νέος κύκλος επεισοδίων. Αυτή τη φορά θα τους δούμε μαζί στον ίδιο χώρο να συμβιώνουν.Νομίζω μέχρι το τέλος της ημέρας να τα έχουμε βρει και να μπορούμε να συμπορευτούμε παρέα» ομολόγησε στην κάμερα του Survivor η Μυριέλλα Κουρεντή για την ίδια και τον συμπάικτη της.

«Αν με ρωτούσαν αν θα ήθελα να πάω με την Μυριέλλα στην ίδια ομάδα θα έλεγα όχι, από τη στιγμή όμως που το ένιωσα ότι είμαι στην ίδια ομάδα δεν είναι κακή ιδέα! Ίσα ίσα που νομίζω ότι και αυτή το χάρηκε» παραδέχθηκε, με τη σειρά του, ο Γιώργος Κατσαούνης.

«Εντάξει, δεν είναι και τόσο άσχημα τελικά! Εν τω μεταξύ τον είδα και λίγο πιο συγκαταβατικό, όταν έκλαιγα γιατί φοβόμουν μην πάρουν την Ναυσικά μακριά μου όπως έγινε με την Ασημίνα και την Σοφιάνα. Εκείνος γύρισε και μου είπε «μην κλαις καλή μου». Δηλαδή είδα μια καλή πρόθεση. Είμαστε και οι δυο διατεθειμένοι να γνωριστούμε από την αρχή, με έναν άλλον τρόπο που δεν μας δόθηκε ποτέ» συμπλήρωσε η Μυριέλλα Κουρεντή στην κάμερα του Survivor.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!