TV BITS

Survivor: Το χθεσινό αγώνισμα "τσάκισε" πολλούς παίκτες [βίντεο]

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν με πάθος για την κατάκτηση ενός ακόμη... πολυπόθητου επάθλου φαγητού, αλλά το συγκεκριμένο αγώνισμα ήταν τόσο απαιτητικό που έκανε πολλούς να... λυγίσουν!

Τη νίκη, κατάφεραν να πάρουν οι Διάσημοι, με τον Απόστολο να φέρνει τον τελικό πόντο στην ομάδα του.


Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος είδαμε παίκτες και από τις δύο ομάδες να τραυματίζονται ή να αισθάνονται πως τους εγκαταλείπουν όλες οι δυνάμεις τους.


Συγκεκριμένα ο Γιώργος Ταλάντσεφ ξεκίνησε στο αγώνισμα θέλοντας να φέρει νίκη στην ομάδα του. Ο παίκτης φάνηκε να τα δίνει όλα και αυτό εντέλει του κόστισε με έναν τραυματισμό που τον άφησε εκτός αγωνίσματος, με απόφαση γιατρού. Μάλιστα η γιατρός ακούστηκε να λέει on camera: «να δούμε πως θα είστε όλοι όταν τελειώσει ο αγώνας».


Λίγο αργότερα, σειρά είχε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου η οποία αγωνιζόταν απέναντι από τη Τζο Μαριδάκη. Την ώρα που η Μπλε παίκτρια είχε πάρει το πάνω χέρι και πήγαινε για τον πόντο, ξαφνικά η Ευρυδίκη πέρασε στην αντεπίθεση και με όλη της τη δύναμη κατάφερε να κερδίσει τη Μαχήτρια. Ωστόσο, δεν άντεξε την πίεση και έπεσε στο έδαφος σχεδόν ημιλιπόθυμη, από την εξάντληση. Οι συμπαίκτες της και ο γιατρός έσπευσαν κοντά της για τις πρώτες βοήθειες. 
 


Ο Γιώργος Λιανός το ίδιο βράδυ ανακοίνωσε στους Μαχητές ότι ο Ανδρέας Ματθαιακάκης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τη μέση του που χτύπησε στο ίδιο αγώνισμα. 
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!