TV BITS

Survivor: Η Κάτια χθες "κατακεραύνωσε" τη Μυριέλλα [βίντεο]

Είναι πλέον ξεκάθαρο πως οι Κόκκινες έχουν χωριστεί σε δύο... στρατόπεδα και στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ακούσαμε την Κάτια Ταραμπάνκο να στρέφει τα πυρά της κατά της Μυριέλλας Κουρεντή και να μην μασάει καθόλου τα λόγια της.

Η Κάτια εξέφρασε στην κάμερα του Survivor τα παράπονά της για τη Μυριέλλα, τα οποία μοιράστηκε και με τις Βρισηίδα και Ευρυδίκη.

«Όταν έχουμε μία ομάδα, η οποία πεινάει και προσπαθεί να κάνει το καλό για το κοινό σύνολο της ομάδας, είτε είναι ασυλία, είτε έπαθλα επικοινωνίας, είτε φαγητού, πρέπει αυτή η ομάδα να αντιλαμβάνεται ποιος είναι ο αδύναμος κρίκος και να συμπεριφέρεται όπως πρέπει.

Της λέω: “Μυριέλλα φώναξε σε παρακαλώ. Είναι οι τελευταίοι μας πόντοι μας. Φώναξε!”. Μου κάνει αυτή την ανάσα, ανοιγοκλείνει τα μάτια και κάνει: “Κάτια μου είμαι πολύ κουρασμένη”.

Κουρασμένη από τι; Πόσα run έτρεξες εφόσον τα μετράμε κιόλας; Πόσες φορές κουβάλησες κάποιον; Πόσες φορές έχεις παίξει γενικά στους τελευταίους σου αγώνες και είσαι τόσο κουρασμένη; Είσαι 2,5 μήνες θα μου πεις και είναι απόλυτα φυσιολογικό, αλλά Μυριέλλα μου θεωρώ πως τρέχω πολύ παραπάνω από εσένα, ουρλιάζω πολύ παραπάνω από εσένα και δεν θα ήθελα να θεωρηθώ υπεράνω που το λέω. Μυριέλλα μην μου κάνεις τα ματάκια έτσι και αν έχεις κάποιο πρόβλημα έλα και συζήτα το μαζί μου.

Την Μυριέλλα έχω καταλάβει πως την νοιάζει η παραμονή της στο παιχνίδι προκειμένου να μείνει όσο παραπάνω γίνεται και να κερδίσει κάτι δικό της που θέλει. Ή να το πω και στα ίσια επειδή το έχω ακούσει; Να τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης ένα τραγούδι που έχει γράψει. Δεν τη νοιάζει που δεν φέρνει πόντους, δεν την νοιάζει που είναι αδύναμος κρίκος. Την νοιάζει να τραγουδήσει ένα τραγούδι στο πάρτι της ένωσης.

Είναι λες και μιλάω με ένα παιδί 10 χρονών. Και επειδή είμαι στο Survivor δεν έχω υπομονή να μιλήσω με 10 χρονών παιδί, αλλιώς θα είχαμε 10χρονα γύρω μας που θα μας έφερνα πολύ παραπάνω πόντους. Εγγύηση», είπε μεταξύ άλλων η Κάτια Ταραμπάνκο.


Από την άλλη, είδαμε τη Μυριέλλα να αναζητά παρηγοριά στην αγκαλιά της Ναυσικάς και να λέει, με δάκρυα στα μάτια, πως θέλει να προστατεύει τη φωνή της.


Στο χθεσινό επεισόδιο η Μυριέλλα φάνηκε να καταρρέει και να λέει πως δεν έχει άλλες δυνάμεις.


Αν και στο χθεσινό αγώνισμα φάνηκε να είναι αρκετά... δυνατή και πέτυχε να φέρει και κάποιους πόντους στην ομάδα της, που κέρδισε τελικά το πρώτο αγώνισμα ασυλίας της εβδομάδας.
 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!