TV BITS

Survivor: Άγριο καβγά έστησαν οι Ασημίνα και Κατσαούνης [βίντεο]

Οι Μπλε έχασαν στο χθεσινό αγώνισμα ασυλίας και κατά τη διάρκεια του αγώνα είδαμε να ξεσπά μεγάλη ένταση ανάμεσα στους Κατσαούνη και Ασημίνα και αυτή η κόντρα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο.

Όλα ξεκίνησαν όταν η  Ασημίνα ήθελε να πιει νερό στον πάγκο της ομάδας της και ο Κατσαούνης άθελά του την εμπόδιζε, με αποτέλεσμα το βουνό τον Μαχητών να εκνευριστεί, και τότε ο καθ΄ όλα πράος Θεσσαλός απάντησε όχι και τόσο κομψά.

 

Στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας η παίκτρια των Μαχητών, κατάφερε να μείνει μέχρι το τέλος και να κερδίσει το πολυπόθητο κολιέ. Ο Κατσαούνης την συνεχάρη, όμως εκείνη είχε λόγους να πιστεύει ότι μετά τον καβγά τους ο Θεσσαλός ήθελε να την ξαναπροσεγγίσει φοβούμενος το σενάριο να είναι υποψήφιος. Όταν η Ασημίνα μετέφερε τη σκέψη της αυτή στη Σοφιάννα και τη Σταυρούλα, ο τσακατσούκας όλως τυχαίως βρίσκονταν κάπου εκεί κοντά και παρενέβη στη συζήτηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του και την αξιοπρέπειά του. Όπως ήταν φυσικό η Ασημίνα βγήκε εκτός εαυτού.


Η ομηρική τους διαμάχη γενικεύθηκε πάνω σε άλλα ζητήματα που έχουν απασχολήσει κατά καιρούς την Μπλε ομάδα. Στο Συμβούλιο του Νησιού, οι δυο τους μονοπώλησαν για αρκετή ώρα το ενδιαφέρον, προκαλώντας παράλληλα και αρκετό γέλιο. 

 

Πηγή: skai.gr

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!