TV BITS

Κάτι Ξαναψήνεται: Άφωνη έμεινε η Σπυροπούλου με ένα παίκτη που δάκρυσε

Ημέρα αποτελεσμάτων ήταν η Παρασκευή για το «Κάτι ξαναψήνεται», του σόου μαγειρικής με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που μεταδίδεται καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή στο ΣΙΓΜΑ στην Κύπρο και στον ΣΚΑΪ στην Ελλάδα, αλλά χθες συνέβη κάτι πρωτόγνωρο!

Μάλιστα μέχρι και η παρουσιάστρια φάνηκε να σαστίζει με την αντίδραση που είχε ένας παίκτης όταν άκουσε τη βαθμολογία του.


Συγκεκριμένα ο Νίκος, ένας από τους πέντε παίκτες της εβδομάδας, "λύγισε" μόλις άκουσε το χαμηλό βαθμό του.

Ο νεαρός παίκτης απέσπασε μέχρι και έναν μόνο βαθμό από άλλον παίκτη που βρέθηκε στο σπίτι του για να απολαύσει το δείπνο που είχε δοκιμάσει.

Έτσι, ενώ έμαθε την βαθμολογία του από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ο παίκτης του «Κάτι ξαναψήνεται» δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συναισθηματική του φόρτιση και ξέσπασε. Άρχισε να κλαίει δίχως να μπορούσε να αρθρώσει μια λέξη.

Αφού ο νεαρός διαγωνιζόμενος πλάνταξε, κυριολεκτικά, στο κλάμα, ακολούθησε την συμβουλή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και ήπιε λίγο νεράκι και αποχώρησε μαζί με την παρουσιάστρια από τον χώρο όπου υπήρχαν οι κάμερες.

«Ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και δεν αντιδρούν όλοι το ίδιο. Έχει στεναχωρηθεί πάρα πολύ ο Νίκος και δυστυχώς έχω στεναχωρηθεί και εγώ που δεν είναι τώρα κοντά μας. Θέλει λίγο να ηρεμήσει, θα πρέπει να συνεχίσουμε με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χωρίς τον Νίκο αυτή τη στιγμή. Είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στο «Κάτι ξαναψήνεται»

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!