TV BITS

Survivor: Πολλοί Survivors ομολογούν πως ετοιμάζουν γαμήλια... γλέντια [βίντεο]

Πολλοί παίκτες του Survivor ετοιμάζονται να ανεβούν τα σκαλιά της εκκλησίας όταν αποχωρήσουν από το ριάλιτι επιβίωσης και πριν την έναρξη του αγώνα στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο, είδαμε πολλούς να ανακοινώνουν τους επερχόμενους γάμους τους και να προσκαλούν και όλους τους υπόλοιπους Survivors στα γαμήλια γλέντια τους.

Θυμίζουμε πως οι Διάσημοι κέρδισαν το έπαθλο επικοινωνίας και αυτή την εβδομάδα και ο Άρης αντάλλαξε μηνύματα με την αρραβωνιαστικιά του.


Έτσι ο Λιανός τον ρώτησε για τα γαμήλια πλάνα του και ο Σοϊλέδης προσκάλεσε τους πάντες.


Να σημειωθεί δε πως και η Σταυρούλα από τους Μαχητές, ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα.


Έτσι η κουβέντα για τους γάμους φούντωσε.


Στην πορεία ακούσαμε το Λιανό να ρωτά και τη Μυριέλλα αν και αυτή έχει γαμήλια πλάνα και η ίδια είπε πως μετά την επικοινωνία της με τον Τζον Λιγνός, έχει το μισό μυαλό της πίσω στην Ελλάδα, καθώς ο Τζον της είπε πως έχει ετοιμάσει μια έκπληξη, αλλά η Μυριέλλα είναι βέβαιη πως δεν πρόκειται για πρόταση γάμου.


Ο Λιανός, με χιουμοριστική διάθεση είπε τί θα κάνουν και με τον Μαρτίκα, αφού η Ευρυδίκη, αποκάλυψε πως έχει σύντροφο, πως δεν τον έβαλε όμως στις επαφές για τα έπαθλα επικοινωνίας, ενώ δεν έκρυψε πως σχεδιάζει και αυτή το γάμο της.


Προσφέρθηκε δε να κάνει... προξενιό στον Μαρτίκα με κάποια φίλη της σε κάποιο από τα επερχόμενα γαμήλια γλέντια των υπόλοιπων Survivors!

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!