TV BITS

Survivor: Ένα story της Σταυρούλας έκανε... έξαλλη την Ασημίνα [βίντεο]

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η αθλήτρια του στίπλ που πριν από λίγες μέρες μπήκε στην ομάδα των Μαχητών, κατάφερε να προκαλέσει μεγάλο χαμό στο χθεσινό συμβούλιο, και να βρεθεί και υποψήφια για αποχώρηση, καθώς αποκαλύφθηκε πως πριν μπει στο παιχνίδι, είχε κάνει κάτι που... εξαγρίωσε την Ασημίνα.

Η Ασημίνα και η Σταυρούλα, γνωρίζονταν και πριν το Survivor, λόγω της ενασχόλησής τους με τον στίβο και αυτό είχε αποκαλυφθεί από την πρώτη κιόλας ημέρα που η Σταυρούλα έκανε την είσοδό της στο παιχνίδι και μάλιστα αμέσως είδαμε πως είναι μια πολύ δυνατή παίκτρια, όπως και η Ασημίνα.


Αυτό όμως που σίγουρα δεν γνώριζε, και δεν θα μπορούσε να γνωρίζει η Ασημίνα, είναι ότι η Σταυρούλα πριν μπει στο παιχνίδι είχε εκφραστεί με τρόπο όχι και τόσο κολακευτικό για την ίδια και για το γεγονός ότι ξεσπά συχνά σε κλάματα. Σε στόρυ της η Σταυρούλα Χρυσαειδή είχε γράψει ότι κουράστηκε να βλέπει την παίκτρια των Μπλε να κλαίει, και προσέθετε ότι το ίδιο έκανε και τον καιρό που συναντιόντουσαν στα γήπεδα. Η πληροφορία αυτή έφτασε στο επεισόδιο της Δευτέρας στα αυτιά της Ασημίνας, πώς αλλιώς, μέσω ενός παίκτη που μπήκε και αυτός αργότερα στο παιχνίδι, του Άρη Σοϊλέδη. 

Η Σταυρούλα φάνηκε να πιάνεται στον ύπνο και να χάνει τα λόγια της. Τι κι αν ζήτησε συγγνώμη από την Ασημίνα, αυτή δεν έγινε δεχτή.

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, η Μαίη υπέδειξε την Σταυρούλα ως υποψήφια για αποχώρηση μέσω της ατομικής ασυλίας, και μεταξύ άλλων ανέφερε το συγκεκριμένο συμβάν ως αιτία. Η Ασημίνα ανέφερε τα γεγονότα αυτή τη φορά και ενώπιον των Κόκκινων, με αποτέλεσμα η συντριπτική πλειοψηφία των παικτών να καταδικάζει τη συμπεριφορά της Σταυρούλας απέναντι στην Ασημίνα και την ίδια τη Σταυρούλα να λέει πως το περίμενε να βγει στον ντάκο. 

Ένας μόνο εκφράστηκε ξεκάθαρα υπέρ της και δεν θα μπορούσε να είναι άλλος, από τον μετρ της στρατηγικής, Σπύρο Μαρίκα.

 

Αμέσως μετά είδαμε τις Κάτια και Ναυσικά να γίνονται έξαλλες με όσα άκουγαν  

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!