TV BITS

Κάτι Ξαναψήνεται: Η Κωνσταντίνα συναντά στις κουζίνες τους 5 νέους παίκτες

Το “Κάτι Ξαναψήνεται” υποδέχεται τη νέα εβδομάδα με πέντε νέους παίκτες που ανοίγουν τις κουζίνες τους με σκοπό να εντυπωσιάσουν με τις δικές τους γευστικές προτάσεις. Κάποιοι μπαίνουν στην κουζίνα και μιλούν… ασταμάτητα. Κάποιοι άλλοι δίνουν μεγάλη προσοχή στην εμφάνισή τους. Ποιος όμως θα είναι ο νικητής;

Η πρώτη που γνωρίσαμε είναι η Έλενα. Μπήκε στην κουζίνα για να διεκδικήσει τα 2.500 ευρώ για ιερό σκοπό:  να ξαναφτιάξει σιγά σιγά το σπίτι της στο Μάτι μετά την καταστροφή που υπέστη στις πυρκαγιές, το 2018. Βάζει τα δυνατά της και ετοιμάζει πιάτα που έχουν εντυπωσιάσει τις κόρες της, τους φίλους της αλλά και όλους τους… χειμερινούς κολυμβητές. Οι καλεσμένοι της όμως δεν μένουν ικανοποιημένοι. Ο Γιάννης βρίσκει αίμα στο κοτόπουλο και η Έλενα δυσανασχετεί...

Την Τρίτη 1/3 η Κατερίνα αφήνει για λίγο τις δουλειές της στα τουριστικά και βάζει την ποδιά της. Με συνταγές που βασίζονται στη λεπτομέρεια και στη γεύση, φτιάχνει ένα μενού που θα ικανοποιήσει τους περισσότερους εκτός από την Έλενα, η οποία έχει έρθει με άγριες διαθέσεις και ζητά “εκδίκηση”.

 

Την Τετάρτη 2/3 είναι η σειρά του Παναγιώτη. Μαγειρεύει παραδοσιακά πιάτα και αιφνιδιάζει ευχάριστα τους καλεσμένους του. Η Έλενα δείχνει να μην έχει αφήσει πίσω της τα γεγονότα της πρώτης μέρας και για μια ακόμη φορά είναι αρκετά σκληρή στη βαθμολογία της.

 

Μια διαφορετική εμπειρία θα ζήσει την Πέμπτη 3/3 ο Γιάννης. Επιστρατεύει όλες τις μαγειρικές του γνώσεις για να εντυπωσιάσει τους καλεσμένους του, αλλά μια αναπάντεχη επίσκεψη θα του αναπτερώσει ακόμα περισσότερο το ηθικό. Τα πιάτα του δείχνουν να κερδίζουν ακόμα και τους πιο δύσπιστους.

 

Την Παρασκευή 4/3 είναι η μέρα του Γιώργου αλλά είναι επίσης και η μέρα της ανακοίνωσης του νικητή. Ο οικοδεσπότης της βραδιάς καταβάλει μεγάλη προσπάθεια να μαγειρέψει, αλλά το μυαλό του είναι περισσότερο στο τι θα φορέσει το βράδυ, στο δείπνο. Οι καλεσμένοι του εντυπωσιάζονται περισσότερο μάλλον από την… εμφάνισή του παρά από τα πιάτα του!

 

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νέα επεισόδια καθημερινά στις 17:30 στο ΣΙΓΜΑ

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!