TV BITS

Survivor: Χαμός έγινε στο χθεσινό συμβούλιο μεταξύ Μυριέλλας και Κατσαούνη

Τίποτε δεν θυμίζει πλέον το ειδύλιο που άνθησε στις αρχές του φετινού κύκλου του Survivor, ανάμεσα στους Κατσαούνη και Κουρεντή, αφού πλέον οι δυο τους ανταλλάσσουν μόνο... βαριές κουβέντες και ειρωνείες σαν αυτές που ακούστηκαν στο χθεσινό συμβούλιο αποχώρησης.

Η Μυριέλλα ήταν υποψήφια για αποχώρηση και όταν άκουσε τί είπε για αυτή ο Μαρτίκας, πήρε το λόγο και ξεκίνησε και η αντιπαράθεσή της με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Ο αγρότης μιλώντας στο συμβούλιο του νησιού ανέφερε όσα είχαν συζητήσει με τη Μυριέλλα Κουρεντή με εκείνη να αντικρούει τα λεγόμενά του.

«Δεν έχω εγώ το πρόβλημα κορίτσι μου. Δεν θα έχω πρόβλημα; Θα ήθελα να τονίζω όταν ο Άρης την είπε διπρόσωπη, είχε δίκιο. Πώς είπες; Και σε θέλω και πουλάει. Καλά λέει ο Μαρτίκας, βραζιλιάνικο σίριαλ παρακολουθεί. Τον πιστεύω, έχει δίκιο».

Η Μυριέλλα όμως δεν το άφησε να πέσει κάτω και του απάντησε καταλλήλως: «Μάθε να δέχεσαι μια χυλόπιτα επειδή κάνεις εσύ λάθη και προσπαθείς να τα προσάψεις σε κάποιον άλλον. Λίγο ωρίμασε και παραδέξου και τα λάθη σου», ενώ η απάντηση που έλαβε ήταν: «Εγώ να φάω χυλόπιτα από εσένα; Φαίνεται ποιος έριξε τη χυλόπιτα».


Η Ασημίνα Χατζηανδρέου από την πλευρά της δήλωσε πως ο Κατσαούνης της τα έχει αναφέρει όλα αυτά από την προηγούμενη ημέρα. Μάλιστα σημείωσε πως από τότε που μπήκε ο Άρης Σοϊλέδης στο παιχνίδι η Μυριέλλα απομακρύνθηκε, υπονοώντας ότι ίσως της μεταφέρθηκαν πράγματα από τον αντίκτυπο που είχε το «ειδύλλιό» τους εκτός παιχνιδιού.

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!