TV BITS

Survivor: Οι Διάσημοι κέρδισαν ξανά το έπαθλο επικοινωνίας [βίντεο]

Η Κόκκινη ομάδα έχει μέχρι στιγμής προχωρήσει πολύ στα έπαθλα επικοινωνίας και μπορεί το τελευταίο διάστημα να σημείωσε πολλές ήττες σερί, αλλά χθες κατάφερε και πάλι να κατακτήσει τη νίκη.

Ήδη πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε ιδιαίτερη φόρτιση. Παίκτες και από τις δύο ομάδες αναφέρθηκαν στην σπουδαιότητα του συγκεκριμένου επάθλου.

Ανάλογη ήταν η φόρτιση και μετά το τέλος του παιχνιδιού, εκεί όπου οι Μπλε έπρεπε να συμβιβαστούν με το γεγονός ότι θα πρέπει να περιμένουν ακόμα μία εβδομάδα για να φτάσουν να διεκδικήσουν έπαθλο επικοινωνίας, ενώ οι Κόκκινοι προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τη συγκίνησή τους.


Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα οι Διάσημοι επικράτησαν των Μαχητών, με 10-9, έχοντας την ευκαιρία να δουν φωτογραφίες και να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. 


Στη συνέχεια οι Μπλε πήραν τον δρόμο της επιστροφής για την καλύβα τους και οι Κόκκινοι μεταφέρθηκαν στο δωμάτιο επικοινωνίας όπου είχαν τη χαρά να ακούσουν ηχογραφημένα μηνύματα από αγαπημένα τους πρόσωπα. 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!