TV BITS

Survivor: Ο Μαρτίκας έκραξε άσχημα την Ευρυδίκη - «Να προσέχει μη δηλητηριαστεί»

Στον απόηχο της αποχώρησης της Πελαγίας και της παραμονής του Σπύρου, στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε τον φαρμακοποιό να δέχεται και πάλι τα πυρά της Ασημίνας αλλά και της Ευρυδίκης από την αντίπαλη ομάδα, ωστόσο ο ίδιος αισθάνεται δικαίωση μετά το τελευταίο συμβούλιο και... απασφάλισε κατά της Ευρυδίκης.

Στην αρχή του χθεσινού επεισοδίου ακούσαμε και πάλι την Ασημίνα να αποκαλεί "καραγκιόζη" τον Μαρτίκα.

Ο Σπύρος πάλι αισθάνθηκε δικαίωση

Λίγο πριν το χθεσινό αγώνισμα επάθλου φαγητού, ο Σπύρος σχολίασε την κακεντρέχεια που εισπράττει και την Ασημίνα να λέει πως ο Σπύρος θα διώξει πολύ κόσμο.

 

 

Μετά τη χθεσινή νίκη της Μπλε ομάδας, είδαμε την Ασημίνα να... ξεματιάζει τον Σπύρο επειδή κατάφερε να φέρει ένα πόντο στην ομάδα του 

 

Ο Σπύρος όμως δέχτηκε τα πυρά και της Ευρυδίκης η οποία είπε πως έχει εμμονή μαζί της.

 

 

Ο παίκτης των Μαχητών δήλωσε με νόημα στην κάμερα του Survivor πως «έχει κακεντρέχεια και εμμονή με την ομάδα μας που κερδίσαμε! Να μην χαρούμε μια φορά που κερδίσαμε και εμείς; Να μην χαρούμε; Είναι τόσο απίθανο δηλαδή αν χαρεί κάποιος με μια νίκη του; Νομίζω πως δεν θα ασχοληθώ μαζί της. Νομίζω ότι με μικροπρέπειες δεν επιτρέπω στον εαυτό μου να ασχοληθεί. Πραγματικά νιώθω άβολα που το λέω αλλά με αφήνει παγερά αδιάφορο η κακεντρέχεια και η εμμονή της. Ας προσέχει μην δηλητηριαστεί η ίδια με τον εαυτό της. Φοβάμαι πραγματικά μην το πάθει» συμπλήρωσε ο Σπύρος Μαρτίκας στο Survivor.

 

Διαβάστε περισσότερα:

SIGMALIVE APP

Κατεβάστε την εφαρμογή στο iPhone σας για άμεση και γρήγορη ενημέρωση.

iphoneiphone

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ακολουθήστε το SigmaLive
και μάθετε για τις τελευταίες εξελίξεις.

facebooktwitteryoutubegplusrss

NEWSLETTER

Εγγραφείτε στο Newsletter
και μείνετε πάντα ενήμεροι!